Sivilceli Ciltler Sivilce lekelerim var giderebilmem için önerileriniz neler?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ellen3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar yuzumde pek fazla sivilce oldugunu soyleyemem hatta 2den fazla cikmiyor fakat yuzumde bircok sivilce lekesi var giderebilmem icin onerileriniz var mi?

Yaz aylarında leke açıcı ürünlerin kullanılması doğru değil maalesef.. Fazlasıyla geri dönebilme ihtimali var çünkü.
Benim de zilyon tane izim var ama kullanamıyorum o yüzden.
Sonbaharı bekliyorum. Ama benim sivilcelerim çıkmaya devam ediyo ve her çıkan da iz bırakıyo ya bakmasam tamam dicem ama çok dikkat ettiğim halde böyle. Bi arkadaşım var mesela hiç bişey yapmaz dikkat etmez ama cilt bebek gibidir. İşe bak :95:

kızlar yuzumde pek fazla sivilce oldugunu soyleyemem hatta 2den fazla cikmiyor fakat yuzumde bircok sivilce lekesi var giderebilmem icin onerileriniz var mi?

evt yaz aylarında bişe kullanma ztn hassas olan cilt güneş ışınıyla dahada hassaslaşıyo denize git iyotlu su güzelce yan deriyi kendisi atıyo ztn ben denize gittim 3 gün güneşlendim fazla abartmadan denize girdikten sonra 1 haftaya yüzüm düzeldi bol bol su iç

Deniz sivilce lekelerine iyi mi geliyor yani? Bildiğim kadarıyla iyi gelmiyor çünkü. Hatta korumaya çalışırım ben hep yüzümü.

Deniz sivilce lekelerine iyi mi geliyor yani? Bildiğim kadarıyla iyi gelmiyor çünkü. Hatta korumaya çalışırım ben hep yüzümü.

deniz suyu iyotludur yüzünü koru tabi ama arada yanmak iyidir bende öğle hergün değil ztn ama 1 hafta içinde ölü deriyi attı ve pürüzsüz oldu geçen yaz

deniz suyu lekelere çok iyi geliyor gerçekten. yanaklarımda sivilceler vardı. denizde hepsi düzeldi

keşke bu yılda denize gitsem

benimde tek tük sivilce vardı yüzümde gece yatmadan önce bi pamuğa limon sürüp onunla temizliyorum yüzümü yaklasık 2 hafta kullandım ama 2-3. kullanısımda etkisini gösterdi kimisi limonun icindeki asit yüzünden zararlı olabilceğini söylüyo ben denedim olumsuz bi sonuç yok.

benim cildim pürüzsüzdü sivilce hiç çıkmazdı burun bölgemde siyah nokta cıkardı belli belirsiz onun içinde cilt bakımına ayda 1 giderdim buhar çok iyi gelirdi yani sıfır sıkıntıydı ama 2aydır sadece bi yanagım tuhaf bi şıkide bir anda sivilcelendi ve iğrenç izler bıraktı resmen psikolojim bozuldu yaa şu mevsimde leke tedaviside imkansız limonmus yogurtmus ilaçmıs hepsini denedim hcbirinin etkisini göremedm suan tek yapmam gereken güneş koruyucusu kullanmak lekenın daha fazla koyulaşmaması için kısa dogruda leke tedavisine baslamayı dusunuorum bnce siz
de oyle yapın

Yüzünle bu kadar uğraşmanın çok yanlış olduguğunu düşünüyorum. Başka bi çözüm olarak bronzlaşmanı tavsiye ediyorum. bronzlaşmak sivilcelere iyi gelir.

kızlar forumda birçok kişi ua12 yi yazdıkları yanlş bilgler yüzünden uyarıyor dikkat!
canım güneşten kesinlikle korumalısın . sivilce leklern varmş eğer güneş kremi sürmezsen lekelerin daha da koyulaşırr. benimde cildmde tek tk sivlce çıkar ama hergn mutlka güneş kremi kullanrm ki doktrlarda bunu öneriyor . cildin güneşten soyulrsa başta iyi gibi gözükebilir ama sonradan güneş lekeleriyle uğraşırsn ki bununla annem de uğraşyo zamannda sırtı soyuldu ve heryeri güneş lekesi.. lekeler için cilt yenlyci krem kullnblrsn bende başlycm medicassol yada medicessol adı kullanan biçok arkadaş memnun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…