• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce Lekeleri icin Radiocare Krem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

poncikayakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
2
1
3
32
Arkadaslar merhaba,bir arkadasima doktoru sivilce tedavisi bittikten sonra iz tedavisi icin Radiocare krem verecegini soylemis.Ben de izlerden muzdarip oldugum icin arkadasim bana soyleyince kremi eczaneden alip kullanmaya basladim.Daha kullanali bir hafta oldu fakat biraz lekelerin rengi açılmaya başladı. Kremi araştırdım ve internette kullanici yorumu bulamadim. Krem aslinda radyoterapi sonrasi olusan cilt yanıklari icin hücre yenilemek maksatli kullaniliyormus. Bana cok mantıklı geldi.Radyasyon yanigina bile iyi geliyorsa demek ki cilt yenileyici özelliği var.Salyangoz ozu iceriyormus eczanede satildigi icin guvenilirdir diye dusunuyorum.Belki benim gibi izleri olanlara yardimci olabilirim diye konuyu actim.Bir de tabiki Kullananlar varsa yorumlarini merak ediyorum.

Arkadaslar merhaba,bir arkadasima doktoru sivilce tedavisi bittikten sonra iz tedavisi icin Radiocare krem verecegini soylemis.Ben de izlerden muzdarip oldugum icin arkadasim bana soyleyince kremi eczaneden alip kullanmaya basladim.Daha kullanali bir hafta oldu fakat biraz lekelerin rengi açılmaya başladı. Kremi araştırdım ve internette kullanici yorumu bulamadim. Krem aslinda radyoterapi sonrasi olusan cilt yanıklari icin hücre yenilemek maksatli kullaniliyormus. Bana cok mantıklı geldi.Radyasyon yanigina bile iyi geliyorsa demek ki cilt yenileyici özelliği var.Salyangoz ozu iceriyormus eczanede satildigi icin guvenilirdir diye dusunuyorum.Belki benim gibi izleri olanlara yardimci olabilirim diye konuyu actim.Bir de tabiki Kullananlar varsa yorumlarini merak ediyorum.
Yağlı ciltte falan sıkıntı olmaz dimi bide sabah akşam mı kullanıyorsun

Benimde yanaklarımda sivilce izleri var ve bazen çok rahatsızlık duyuyorum bb krem kullanıyorum ama nereye kadar gerçekten de işe yarıyor mu fiyatı ne kadardı acaba ? işe yarıyorsa ben de alırım.

Benim cildim de yagli tam tersi iyi geliyor hafif bir dokusu var yaglandirip parlatmiyor.Gunde iki uc kez kullanilabilir. iki haftaya yakin suredir kullaniyorum fark var ama bariz sonuclari soyleyebilmem icin bir sure daha kullanmam gerekiyor sanirim.Eczaneden 65 liraya aldim

Radiocare krem vücuttaki çatlaklara gerçekten çok iyi geliyor... çatlak görünümü tamamen ortadan yok etmese bile cildi beslediği için teni yumusacık yapıyor ve parlatıyor... özellikle göğüs ve basen bölgelerinde kullanın hanımlar :KK45:

Bana da sivilce izlerim için doktorum önermişti bu kremi. Yüzümde çok miktarda kırmızı izler var. Daha kullanalı 3 gün oluyor. Etkisini ne zaman iyice göstermeye başlar ve yüzünüzdeki izler geçti mi acaba?

Canim kullandıkca yazar mısın ben suan kullanamam zaten hap tedavisi kullanıyorum inşallah ihtiyaç kalmaz ama kalırsa diye.. Allah şifa versin hepimize

Bu kremi kullanan yok sanırım. Kullananlar nasıl sonuç elde ettiklerini yazabilirler mi?

derma roller uygulaması sivilce izlerine iyi geliyor diye duydum antalya tatilimde bir arkadaşımın tavsiyesiyle sanitas güzellik merkezi diye bir yerde denedim güzel serumlar falan kullanıyorlar ama tabi bir kerede faydası olmadı cildim daha canlı ama izler hafiflemedi tabi daha uzun yaptıran var mı kızlar? Antalyada bulunanlara sanitası tavsiye ederim ama güzel bir merkez olmuş ve özenliler.

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersenhaceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...
980621-b649073157d9dac17f8a7a0222666817.jpg
980624-81bfc9edb8d86ddfca342304c26faf53.jpg
980623-b918e7115fa4e6ceb34f764602da5ec6.jpg
Eki Görüntüle 1404210

Back