Lekeler, Çiller Sivilce izleriyle başım dertte!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gizemnur gunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
4
0
26
Merhabalar oncellikle yogun bi şekilde sivilce problemi yasadim ve sivilce izlerim hatta çukurlarım bazı çukurlar yüzeysel baziları daha derinler bana yardımcı olabilecek birileri varmidir? Ne yaptirmam lazim nasıl çözümünü bulucam yardımlarınızı bekliyorum lütfen bana iyi haberler verin yeterince üzülüyorum zaten

13 bin fiyat cikartti doktor. Oda tamamen puruzsuz olmayacakmis. %60 70 iyilesme. Daha sonrada o cukurlar icin vucuttan alinan siviyla doldurcaz dedi. Tabi onunda fiyatu ayriydi bu fiyatu duyunca soramadim

Çukurlar bende de var ve tedavisi yok diye biliyorum. Şu an kullanılan lazer tedavileri de tamamen çözüm değil. Ki araştırmışsınız sanırım. Ama kızarıklık şeklinde izleriniz varsa ben her gece yatmadan hametan pomad sürüyorum. Sabah yumuşacık oluyor. Hâlâ kızarıklık varsa imex sürüyorum biraz kapatıyor.

Çukurlar bende de var ve tedavisi yok diye biliyorum. Şu an kullanılan lazer tedavileri de tamamen çözüm değil. Ki araştırmışsınız sanırım. Ama kızarıklık şeklinde izleriniz varsa ben her gece yatmadan hametan pomad sürüyorum. Sabah yumuşacık oluyor. Hâlâ kızarıklık varsa imex sürüyorum biraz kapatıyor.
%100 gecmedigini bende biliyorum ama %80 lere kadar cikip görünmez hale getirilebilecegini de pek cok kisiden duydum aslında

Merhabalar oncellikle yogun bi şekilde sivilce problemi yasadim ve sivilce izlerim hatta çukurlarım bazı çukurlar yüzeysel baziları daha derinler bana yardımcı olabilecek birileri varmidir? Ne yaptirmam lazim nasıl çözümünü bulucam yardımlarınızı bekliyorum lütfen bana iyi haberler verin yeterince üzülüyorum zaten
Merhabalar öncelikle yaz aylarında sivilce lekeleri için çok bir şey yapılmasını önermiyorum. Bence yapmanız gereken en önemli şey kullanmıyorsanız dermokozmetiğe geçiş yapmanız ve güneş kremini ihmal etmemeniz.

merhabalar yüzümdeki sivilceler için tca 25 alcam ama bu mevsim uygun mu? kullanan varmı?

X