Kimse bu konuyla ilgili bilgi sahibi değil mi yaİdrardaki asit cilde zarar vermez mi ki?
daha önce uygulamış olupta deneyimini bizimle paylaşıcak olan kimse yok mu höff. Aslında derin değil ama ben elimi sürdükçe yenisi çıkıyor yayılmasından korkuyorum diğer yanağımdada çıktı iki tane birde tenim beyaz gözüme çok batıyor-mai- 'nin de dediği gibi, sebebi idrardaki üre. Üre içerikli kremler, diğerlerine nazaran daha işe yarar. Hatta cilt rahatsızlıklarında doktorlar üre içeriği yüksek nemlendirici yazarlar.
Bu sebepten mantıklı ama, direk idrarı uygulamak... Bilemeyeceğim.. :)
Taktım ya kesin yaparım hadi hayırlısı-mai- 'nin de dediği gibi, sebebi idrardaki üre. Üre içerikli kremler, diğerlerine nazaran daha işe yarar. Hatta cilt rahatsızlıklarında doktorlar üre içeriği yüksek nemlendirici yazarlar.
Bu sebepten mantıklı ama, direk idrarı uygulamak... Bilemeyeceğim.. :)
Enteresan evet ama 3.gün olmasına rağmen kısa sürede büyük etkîsini gördümEnteresanmış idrarın iyi gelmesi, yaralı parmağa işemek diye bir deyim var :)
Naıl ya gerçekten mi?Enteresan evet ama 3.gün olmasına rağmen kısa sürede büyük etkîsini gördüm
Evet. Önceki haliyle şuanki halini yan yana koydum arkadaşıma attım verdiği tepki "iğrenç felan ama bayağı etkisi olmuş" oldu inşallah tamamen geçerNaıl ya gerçekten mi?
Evet. Önceki haliyle şuanki halini yan yana koydum arkadaşıma attım verdiği tepki "iğrenç felan ama bayağı etkisi olmuş" oldu inşallah tamamen geçer
Malisef denedim çünkü bu görünüm onu yüzüme sürmemden daha iğrenç geliyor gözüme neyseki pişman olmadım. İnşallah tamamen geçerİnanamıyorum. Denediniz miii?Gerçekten işe yaradı ve öyle mii? Kulağa gerçekten iğrenç geliyor ama kimbilir kullandığımız kremlerde neler neler vardır. Belki de gerçekten içeriğini bilsek kullanmayız bile.
Valla tebrik ederim bu cesaretin için :) Umarım istediğin sonuca da ulaşırsın. Bi kadının isteyince neler yaptığının resmen kanıtısın benim gözümde