- 13 Temmuz 2019
- 8
- 4
- 24
-
- Konu Sahibi Simgecinar
Cok teşekkürler ama sivilcem çok yok bir iki tane zaten diğerini yara yaptım diye gittim doktora yüzümün soyulmasindan korkuyorum sadece bir de sivilcelerin çıkmasındanBu ilaçları değilde aynı yan etkileri yapan başka bir hap kullandım ben zerotanin zaten işlevleri aynı isim farklı sadece 6 ay kullandım sivilcelerim yaraya dönüyordu artık ilk ay biraz sivilcem oldu birinci aydan sonra olmadı hiç ama kuruluk aşırı derecede oluyor losyon lar kremler yedim resmen kutu kutu kendine çok iyi bakman ve nemlendirici losyonlarını aksatmaman lazım bir de dudağın için nemlendirici al tavsiye ederim kesinlikle günde 20 30 kere sürmeye ihtiyacın olabilir çünkü biraz zor bir süreç ama sonunda hiç sivilcem kalmadı aşırı yağlı cildim normal oldu yani ne kuru ne yağlı izlerim kaldı sadece onun için de tedaviyi ben yapmadım çünkü 6 ay ilaç kullanmaktan sıkılmıştım şimdi sadece stresli zamanlarımda ve adet dönemlerimde bir iki tane sivilcem çıkar sonra geçer ki onlar da normal yani eğer sivilcelerinle başedemiyorsan fazla çıkıyorsa tedaviye devam et derim ama arada bir çıkıyorsa cildin düzgünse çok gerek yok sivilce kurutucu bir krem alırsın çıkana sürersin sabaha kurur ama sakın sivilcelerine dokunma yüzünde çukur gibi kalıyorlar sonra umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım
Yüzün kuruyup dökülüyor evetCok teşekkürler ama sivilcem çok yok bir iki tane zaten diğerini yara yaptım diye gittim doktora yüzümün soyulmasindan korkuyorum sadece bir de sivilcelerin çıkmasından
Sanırım kullanmayı bırakacağımYüzün kuruyup dökülüyor evet
Canım bana özelden yazar MısınArkadaşlar merhaba. İki gün önce sol yanağımda ki sivilceyi patlattım ve ertesi gün su topladı. İltihaplı ve ağırlıydı. Bende dün cildiyeye gittim. Doktor bana
Azitro hap
Nadixa krem
Acnemix jel
İsimsiz bir kutu ( gül suyu kokulu)
Yukarıda yazdıklarımı verdi. Sol yanağımda ki şuan ağrısı geçti ve iltihabı aktı ama ilaçlardan korktum. Sivilceleri arttırıyormuş. Yüzümde de çok sivilce yok tek tük bu ilaçlar sivilcelerim arttırır mı ?
Bir de doktor yüzün soyulacak dedi çok mu kötü olacak ?
Bu ilaçların yan etkilerini gören var mı ?
Doktor haptan bir kutu yazdı içinde sadece altı tane var her gün bir tane içiyorum içimde dört tane kaldı iki ay sonra yine gel dedi. Sanırım hap iltihap kaptırdığım yer için ama ilaçta sivilce tedavisi diyor. Diğerleri de krem tarzı şeylerBen de kullandım ama ciddi sivilce sorunum olduğu için. Eğer öyle değilse başka yollarla çözülebilir. Hap ilk başta sivilceleri iyice arttırıyor cilt altındaki yağ vs hepsini yüz üstüne çıkartıyor sonra temizliyor faydası var cidden ama kişiden kişiye değişiyor. Yan etki eden kişiler de oluyor. Zaten her ay doktor kontrolünde, kan vererek yeni kutuya geçiyorsun. Yan etki olarak da aşırı cilt kuruluğu oluyor özellikle dudak. Bir de güneşe dikkat etmen gerekiyor. Ağda vs onlarda zarar veriyor.
Doktor haptan bir kutu yazdı içinde sadece altı tane var her gün bir tane içiyorum içimde dört tane kaldı iki ay sonra yine gel dedi. Sanırım hap iltihap kaptırdığım yer için ama ilaçta sivilce tedavisi diyor. Diğerleri de krem tarzı şeyler
Yüzüm çok harita gibi değil. Hap vermesine ondan şaşırdım. Hapı kullandkm ve ikinci günüm sence sivilcelerde. Artış olur mu ?Eger yüzünüz harita gibi sivilce değilse hapı kullanmanızı tavsiye etmem ve iki sivilce icin bu haplari vermemesi lazım doktorun bende kullandim aknetrent ayni etkiye sahip hap kemik ağrısı yapıyor suyu cok icmeniz lazim alti ay tedavi gorecekseniz eger o ilaci verdiyse her ay kan alirlar tahlil yaparlar size ilk once ilac sivilceyi dışarı atar sonra kurutur dudaklarınız kanar patlar hametan ilac var bunu sürün surekli geçmiş olsun ama ilaç ağır yinede yan etkilerini falan araştırın derim
Teşekkür ederimBu ilaçları değilde aynı yan etkileri yapan başka bir hap kullandım ben zerotanin zaten işlevleri aynı isim farklı sadece 6 ay kullandım sivilcelerim yaraya dönüyordu artık ilk ay biraz sivilcem oldu birinci aydan sonra olmadı hiç ama kuruluk aşırı derecede oluyor losyon lar kremler yedim resmen kutu kutu kendine çok iyi bakman ve nemlendirici losyonlarını aksatmaman lazım bir de dudağın için nemlendirici al tavsiye ederim kesinlikle günde 20 30 kere sürmeye ihtiyacın olabilir çünkü biraz zor bir süreç ama sonunda hiç sivilcem kalmadı aşırı yağlı cildim normal oldu yani ne kuru ne yağlı izlerim kaldı sadece onun için de tedaviyi ben yapmadım çünkü 6 ay ilaç kullanmaktan sıkılmıştım şimdi sadece stresli zamanlarımda ve adet dönemlerimde bir iki tane sivilcem çıkar sonra geçer ki onlar da normal yani eğer sivilcelerinle başedemiyorsan fazla çıkıyorsa tedaviye devam et derim ama arada bir çıkıyorsa cildin düzgünse çok gerek yok sivilce kurutucu bir krem alırsın çıkana sürersin sabaha kurur ama sakın sivilcelerine dokunma yüzünde çukur gibi kalıyorlar sonra umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım
O değişir kardeşim kimilerinde dışarı atar sivilceyi sonra kurutur kimilerinde de direk içten kurutur bende kullandim ama bende dışarı pek atmadi icten gecti ama sırt ağrısı falan da yapti bende. Üniversite sınavında bende tekrar çıktı o ilacı kullanmama rağmen sivilce halada var yani bu sıkıntı iz de var bende lazer tedavisi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden para biriktirmeliyimYüzüm çok harita gibi değil. Hap vermesine ondan şaşırdım. Hapı kullandkm ve ikinci günüm sence sivilcelerde. Artış olur mu ?
Canım acnemix jeli yapıp buzdolabına koydum. Her açtığımda içinde bir miktar su oluyor. Seninki de öyle mi acaba? Tarihi yeni de içinde su toplaması normal miArkadaşlar merhaba. İki gün önce sol yanağımda ki sivilceyi patlattım ve ertesi gün su topladı. İltihaplı ve ağırlıydı. Bende dün cildiyeye gittim. Doktor bana
Azitro hap
Nadixa krem
Acnemix jel
Yukarıda yazdıklarımı verdi. Sol yanağımda ki şuan ağrısı geçti ve iltihabı aktı ama ilaçlardan korktum. Sivilceleri arttırıyormuş. Yüzümde de çok sivilce yok tek tük bu ilaçlar sivilcelerim arttırır mı ?
sudocrem denediniz mi hic bebek icin olan bi urun e bebbekte falan satiliyor artirma vs yapmiyorCok teşekkürler ama sivilcem çok yok bir iki tane zaten diğerini yara yaptım diye gittim doktora yüzümün soyulmasindan korkuyorum sadece bir de sivilcelerin çıkmasından
Arkadaşlar merhaba. İki gün önce sol yanağımda ki sivilceyi patlattım ve ertesi gün su topladı. İltihaplı ve ağırlıydı. Bende dün cildiyeye gittim. Doktor bana
Azitro hap
Nadixa krem
Acnemix jel
azitro bildiğim kadarıyla 3 gün kadar kullanılan yoğun etkili bir hap. iltihaplı bir sivilcem için vermişti bana doktor.
Nadixa krem ve Acnemix jel sivilceyi kurutan, deriyi soyan ve yenileyen ilaçlar. tüm yüzüne sürmene gerek yok. sadece svilicenin olduğu yere sürmen lazım. bahsettiğin tüm ilaçları ben de kullandım sivilce artışı gibi bir durum yaşamadım.
Azitroyu devamlı kullanmayacaksın değil mi? 3 günlük bir ilaç olması lazım onun yanılmıyorsam
Canım acnemix jeli yapıp buzdolabına koydum. Her açtığımda içinde bir miktar su oluyor. Seninki de öyle mi acaba? Tarihi yeni de içinde su toplaması normal miazitro bildiğim kadarıyla 3 gün kadar kullanılan yoğun etkili bir hap. iltihaplı bir sivilcem için vermişti bana doktor.
Nadixa krem ve Acnemix jel sivilceyi kurutan, deriyi soyan ve yenileyen ilaçlar. tüm yüzüne sürmene gerek yok. sadece svilicenin olduğu yere sürmen lazım. bahsettiğin tüm ilaçları ben de kullandım sivilce artışı gibi bir durum yaşamadım.
Azitroyu devamlı kullanmayacaksın değil mi? 3 günlük bir ilaç olması lazım onun yanılmıyorsam
Kullanmışsın bana bir cevap verebilir misinCanım acnemix jeli yapıp buzdolabına koydum. Her açtığımda içinde bir miktar su oluyor. Seninki de öyle mi acaba? Tarihi yeni de içinde su toplaması normal mi
ben kışın kullandım buzdolabında saklamadım o yüzden bilgim yok. eczaneye sorsanız ya onlar bilirlerKullanmışsın bana bir cevap verebilir misin