Sivilce ilaci bittikten sonra

meral0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
63
2
1
34
Kizlar gecen sene bu siralarda sivilce ilaci kullandim 4 ay doktor biraz ara ver sonra kullnirsin dedi.ara verdim normalde 6 ay kullancktim.kullanmadim sonra.bu siralarda yine yuzumde sivilce cikmaya basladi napsam .eskisi gibi olur mu korkuyorum

Tekrar doktora gidin..
Başka bir tedaviye başlar belki.

Tekrar doktorunla görüş ne kadar zamanlık bir ara vermiştiniz ?

Bende bu hapı her gün düzenli olarak 5 bucuk ay içtim ama tedavi toplam 7 aydı.1 buçuk aydır icemiyorum.başka sağlık sorunum oldu başka haplar içtim.hapin yan etkisi olarak kas agrilari çekiyorum suan .kalan 1 buçuk ay için doktora gidip devam edip etmicegimi sormam gerekiyor ama kararsız kaldım .Bence doktora gitmelisin tekrar .

Ara verme sebebin karaciğer enzimlerin değilse birakmamaliydin. Çünkü ilacın ama yaga dair ne varsa kurutmak, kurutmayi tam bitirmeden ilacı bırakınca yaglar eski boyutuna geliyor. İlacı boşuna içmiş oluyorsun. Agirda bi ilaç öyle sürekli kullan bırak yapılmamalı. Başka doktorla yeniden baslayabilrsin değerlerin normalde. Ben 6ay kadar kullandım bundan 2yil önce, hala cildimde sknti yok şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…