• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce için gerçek bir çözüm istiyorum yardım arkadaşlar yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar ben 26 yasındayım ama 15 yasımdan beri hala berigelen bu ergen yüzden bıktım hiç geçmek bilmiyorlar geçiyorlar bir bakıyorum bir günde birden 4 tane. alerjik olabilir mi, bilmiyorum ?
aranızda alerji testi falan yaptıran var mı acaba bu çare olur mu ?
doktorlar hep topikal seyler veriyor hiç işe yaramıyor az da olsalar bıktım ağrılı sivilceler daha çok çenem yanaklarımda oluyor ve ağırılı seyler

bana tavsiye yapabileceğiniz hastane test yapan var mı kan testi vs ?

Son düzenleme:
bu durumda olan ve çözüm bulan yok mu arkadaşlar yardım istiyorum .. istanbulda iyi bi doktor ve devlet hastanesi ?

malesef benim de öyle fakat bir çözüm bulamadım

aynı sıkıntı bende de var.bi bakıyorum geçiyo gibi oluyo yine çıkıyo ve çok fecı ağrı yapıo sivilceler bende 25 yaşndayım hala ergen gibi sivilce cıkmasından bıktım artıkkkkk :(

Son düzenleme:
Arkadaslar size yardimci olabilir miyim bilmiyorum ama bende yaklasik 5 6 senedir bu illetten dolayi mutsuZum. Bi bakiyorum bisey kalmamis bi bakiyorum hepsi ceneme dolusmuslar. Eger cok iyi bi doktor bulamazsaniz inanin yuzunuz dahada kotu oluyor. Basit ilaclar verirlerse almayin imek mis aksil mis. Ben artik kendi inandigimi yapiyorum. Sebamed kompakt yesil sabunu once bi hafta sabah ve aksam olmak uzere elimde kopurterek yikadim. Bu bi haftanin sonunda ise sudocrem adli bebek bakim kremi yani pisik kremine basladim. Eczanede 12 lira ve eminim bir sene gider. İkinci hafta ise sadece sabahlari sebamed aksam yatarken sadece sivilceli ve izli yerlere sudocrem ince tabaka halinde 1 ay kadar kullanin bana dua ediceksiniZ. Ve bu soylediklerimin hic bir yan etkisi yok

Aynısefa kremini denemelisiniz.Gece yüzümü temizledikten sonra kullanmaya başladım ve 2 günde mucizevi bir etki yarattı:21: Başta çok tereddüt ettim cildime sürüp sürmemekte çok yağlı bir yapısı var çünkü.Ben sivilcelerimin yoğunlaştığı bölgelere uyguluyorum ama siz tercihe bağlı tüm yüzünüze de uygulayabilirsiniz.Aktarlardan edinebilirsiniz.:1:

Back
X