Sivilceli Ciltler Sivilce geçiren ürünler..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
35
Merhaba arkadaşlar birçoğunuzun bildiği gibi makyaj blog u yazarıyım..Bloğumda bu tarz ürünleri tanıtıyorum buradada size birkaçını tanıtmamın faydalı olacağını düşündüm :)
İlk tanıtacağım ürün The Body Shop'un Çay Ağacı Yağı

Kim ne derse desin ben TBS ürünlerini çok seviyorum ve çok memnunum :) Bu da favori TBS ürünlerimden bir tanesi :) Çay ağacı yağı.. Sivilceleri kurutma işlevi görüyor.Gerçektende öyle..Sivilceli bir yüzüm yoktur,tek tük çıkan sivilcelere geceden bu yağı uyguluyorum ve sivilceli bölgeyi hafif yakıyor.sabah kalktığımda sivilcem kurumuş oluyor.Çok memnumun kesinlikle tavsiye ediyorum.. Biterse tekrar alırım hatta bazı devam ürünlerinide almayı düşünüyoum :)
TBS ürün hakkında şunları söylemiş..
ÇAY AĞACI YAĞI
PIRIL PIRIL BİR SABAH
Lekeli bir cildi kurutmadan, sağlıklı görünümüne kavuşturmak için özel bir çözüme ihtiyaç duyabilirsiniz. Serinletici etkisini anında hissedeceğiniz çay ağacı yağını deneyenler, lekeli görünümde 3 gün içinde yatışma, 1 hafta içinde ise ciltte kuruma olmadan gözle görülür derecede düzelme yaşadıklarını söylüyor.
Yağlı ve Lekeli Ciltler içindir..
Aşağıdaki resimlerinden anlaşılacağı gibi başlığı sayesinde kolay bir kullanımı var.Tek bir damla kurutmak için uygun.Lekelerin geçmesi içinde The Body Shop Tea Tree serisinin devam ürünlerine bakmanızı öneririm..İşte benim resimlerim.

Bu ürünü ilk çıktığı zaman merak edip almıştım,o zaman deneme fiyatı 6 liraydı.Ürün Aktif saf ve temiz serisine ait..Sivilcelerin üzerinde gezdiriyorsunuz ertesi gün acıyı hafifletiyor.Garnier ürünle ilgili şunları demiş..

Cildinizi problemlerden arındırmak zor olabilir. Problemlerin cildinizde bıraktığı lekelerden kurtulmak ise daha zor. Garnier tüm deneyimiyle doğdaki en güçlü maddeleri kullanarak bu soruna bir çözüm buldu. Yaratılan formüller hem cildinizi temizleyerek sivilce ve siyah noktalara karşı savaşır, hem de uzun süreli cilt problemlerinize çözüm bulmaya çalışır. Problemsiz bir cilt için mükemmel sonuç !

Açıkçası aman aman bir anda sivilceyi kurutmuyor.3-4 gün düzenli uygulamada

etkili.çay ağacı kadar olmasada alternatif bir ürün hele hele sivilce acısı

çekenler için..Sivilce üzerine sürünce yakıyor birazcık ama dayanılmaz bir acı

değil.Bir de işin ilginç yanı acayip bereketli bir ürün küçücük olmasına rağmen

sür sür bitiremedim yani :) Tavsiye ederim.Tekrarda alırım bence denenmesi

gereken güzel bir ürün..

siyah noktalarada mı iyi geliyor öyleyse alırım çünkü burnumda çok var benim

en iyisi doğal olan şeyler kızlar bu ürünler her ne olursa olsun kimyasal madde içeriyor..sivilcesi olanlara tavsiyem pudra ve gülsuyunu küçük bi çay tabağında karıştırıp sivilcenin üzerine sürüp yatsınlar sabaha byük bi kısmı kuruyo ertesi gece de aynısını yapın..ben hep böyle yapıyorum sivilcem çıktığı anda srüyorum geçiyor. bunu yapmadan da genelde sirke ile cildimi temizliyorum

Dermokilin ürünlerini kullandım ben ve 1 haftada etkisini gördüm sivilcelerim gitti yüzüm pürüzsüz, pamuk gibi yumuşak oldu. Fakat bıraktığımda aşırı bir yağlanma oldu. Şimdi yine başlıcam Dermokile

Başka bir başlıkta da yazmıştım ama, dove kullanıyorum ve bende çok işe yaradı

Son düzenleme:
ben çok fazla sivilce çıkaran bir insna değilimdir ama sabun kullanmam asla içindeki maddeler cildi mahvediyo bir süre sonra ancak sebamedin sabunlarını kullanırım kullacaksamda..Bu ürünler yıllardır var ama her ilde the body shop olmayabiliyor,bilinmemesi normal.Çay ağacı yağı zaten doğal birşeydir sadeceçay ağacı yağındna oluşuyor saf.Bu yağın sivilce üzerindeki etkisi test edilmiş.Artı aynı serinin yeşil maskeside yüzdelki yağı komple alıyor .çok yağlanan yerleri anında kurutuyor onuda yazacağım burada

çok haklısın canım :)

kızlar dikkatli olun bazi ilaçlar horman içeriyor 2 sene çocuk yapmayin bunda bilin

canım sirke, elma sirkesi dimi? bir de pudra, bebe pudrası dimi?

ingilterede üretilen inligt isimli markanın akne serisi var tamamen organik onu deneyeniniz varmı

kızlar yapmayın ya avrupa üreyemezdi ozaman bu ürünlerin biri yağ biride antispot roll-on ne alakası var çocuğun olmamasıyla abartmayın gerçekten.artı elma sirkesi tek başına içilince mideyi delebilen mahveden bir sirke çeşidi yüzünüze nasıl sürüyorsnuz anlamıyorum.hassas ciltli bir insanın cildi mahvolur.sakın denemeyin ben sadece kullandığım ürünleri yorumladım.alın demiyorum sadece seçenek sunuyorum.ürünle ilgili yorumları olanlar,kullananlar,merak edenler cevaplasın lütfen konuyu

kızlar ben de akne tedavisi görüyorum. çok cilt doktoruna gittim. Roaccutane a başlamak istiyorum ancak gittiğim doktorlar gerek görmeyip antibiyotik ve jel veriyorlar. şu anda tetra antibiyotik ve isotrexin e başlicam. yüzü temizlemek için de doktor ve eczacı tavsiyesiyle Vichy aldım.
benim söyleyeceğim şey şu; cilt tedavisi ciddi anlamda bir tedavidir, yani tıpkı diş, ortopedik, dahili hastalıklar gibi. Ama bu aynı zamanda piyasadaki kozmetiklerle de çok yakından alakalı. bir sürü krem, jel, serum markası var piyasada. bunlar elbette işe yarıyordur ancak eğer akneli bir cilde sahipseniz bu tedavi gerektiren bir rahatsızlıktır. o yüzden doktorunuz ne verdiyse düzenli olarak ve sabırla kullanmanızı öneririm. kaç yıllık deneyimlerime dayanarak söylüyorum (kozmetik ve doktor tedavisi alanlarında) cilt geç iyileşir, bir kaç günde mucizeler yaratmaz. ve her cilt tipi farklıdır. bu yüzden doktorun önerdiği ilaçları ve kremleri düzenli olarak ve sabırla kullanın. sonuç alamadığınızda önce doktorunuza sorun. başkalarının yorumları veya alternatif kozmetik yöntemler daha çok kafanızı karıştıracaktır.

The body shop çay ağacı yağı maskesi :) yüzde yüz yağı azaltan emen maske :) Yakında burada!

benim gibi sivilceleri ağrıyan sızlıyan kaç kişi var aacaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…