• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıvı peroksitle saçımın rengini açtım ama? (resimli)

iremsusanli

=)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
312
1
118
İstanbul
merhaba kızlar ben 2 hafta önce filan saçıma sıvı peroksit sürmüştüm, baktım işe yaramadı 3 gün daha sürdüm ve saçımın rengi ;
myanikeryaseminergene2us8.jpg

yukarıdaki renkten bu renge kadar açıldı.

ev8byd.jpg

Ama çevremdekiler saçın koyulaşmış filan diyorlar, ben farkedemedim ama sıvı peroksitin böyle bir etkisi var mıydı?

merhaba kızlar ben 2 hafta önce filan saçıma sıvı peroksit sürmüştüm, baktım işe yaramadı 3 gün daha sürdüm ve saçımın rengi ;
myanikeryaseminergene2us8.jpg

yukarıdaki renkten bu renge kadar açıldı.

ev8byd.jpg

Ama çevremdekiler saçın koyulaşmış filan diyorlar, ben farkedemedim ama sıvı peroksitin böyle bir etkisi var mıydı?

Ayh inanamıyorm yaaaa ben bu renqi istiyorm :43: ayh bu renk için ne yapacaqımı şaşırdm.Saçının asıl renqi 1.resimdeki saçla aynı mı? Bu sıvı peroksit hakknda biraz daha bilki werir misn? Saça çok zararı varma yakıyor mu çok? Ne kadar süre kullandın? Ne kadar arayla sürdn? :61: Anlat bana nolur :1: tam istediğim renk qörünce çıldırdm resmn :66:

bende accıcam galıba 9luk peoksitle uuuf kimse cvp vermiyor arkadasım sen kaclıkla actın sacını ne kadar beklettin ayrıntılarınıaanlatırmısın:26:

Ayh inanamıyorm yaaaa ben bu renqi istiyorm :43: ayh bu renk için ne yapacaqımı şaşırdm.Saçının asıl renqi 1.resimdeki saçla aynı mı? Bu sıvı peroksit hakknda biraz daha bilki werir misn? Saça çok zararı varma yakıyor mu çok? Ne kadar süre kullandın? Ne kadar arayla sürdn? :61: Anlat bana nolur :1: tam istediğim renk qörünce çıldırdm resmn :66:

Aynen bu renk oldu ama arada turunculaşıyor ışığa göre :1:
3 akşam saçıma koleston sıvı peroksit %6 lığı saçıma boya yapar gibi sürdüm.
Gayet basit, herhangi bir zararını da görmedim hem saç telim incelse daha iyi olur biraz fazla kalın telli saçlarım :1:

Back