sıvı deterjanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi toby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

toby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
18
0
86
İstanbul
ya kızlar sıvı deterjan aldım daha iyi diye yalnız 2 göze koyuyorum deterjanı ama makine yıkarken 2.göze sıra gelene kadar akıyo hiç deterjan kalmıyo siz neler yapıyorsunuz nasıl önleyebilirim

2 göze neden koydugunu anlayamadım.

ön yıkamamı yaptırıyorsun?

ya kızlar sıvı deterjan aldım daha iyi diye yalnız 2 göze koyuyorum deterjanı ama makine yıkarken 2.göze sıra gelene kadar akıyo hiç deterjan kalmıyo siz neler yapıyorsunuz nasıl önleyebilirim
merhaba.. bende kullanıyorum ama iki gözede sıkıyorum. tamamenmi dolduruyorsun acaba, çünkü bende sorun yok ,kapağını kapatınca nasıl akarkii ? kapağının tam kapalı olup olmadığını kontrol et bence. birde çok doldurma, azıcık sık .. hoşçakal canım..

ya bende kullanamıyorum bunları dolduruyorum akıp gidiyomuş gibi geliyo..makinanın içinemi koyuyosunuz siz..toz deterjanın olduğu kısma değilde direk çamaşırların içinemi?

ya bende kullanamıyorum bunları dolduruyorum akıp gidiyomuş gibi geliyo..makinanın içinemi koyuyosunuz siz..toz deterjanın olduğu kısma değilde direk çamaşırların içinemi?

bende kullanıyorum ama makineyi çalıştırıyorum deterjan konulacak yerden su almaya başlayınca sıvı deterjanı düküyorum, su ile birlikte gidiyo yıkıyo işte üstündede zaten öyle yapmamızı yazıyo
İlk bende yazıyı okumadan döktüm öyle makineyi çalıştırmadan sonra yıkıdı baktım hiç bi koku yok o zaman arkasını okudum :2::2::2:

ben yünlüler ve narin badiler için sıvı deterjan kullanıyorum pamuk gibi oluyolar ısıvı deterjan bir göze diğer gözede yumuşatıcı koyuyorum.
birde siyah rekler için siyhah reklere özel sıvı deterjan koyuyorum.. memnunum ben o neden akıp gitsinki..
makine deterjan gözüne koyacaksın..o su alırken deterjan çektiği gibi onu alıyo sana akıyo gibi gelmesine bakma.. ama belki senin deterjan gözünde sorun vardır ..

Son düzenleme:
bnde 3aydır falan kullanıyorum ama hep makinayı çalıştırmadan önce koyuyodum.2marka aldımbiri persil biri rinso.rinsoda yazıyo makinan su alırken koy diye persilde öyle demiyo.birde ne zaman su alıyo ben anlamıyorum yaa çalışırınca hemen alıyo zaten .hiç anlamıyorum bn yaaa

sıvı deterjan kullanmadım ama aynı sorunu ben yumuşatıcı koyduğumda yaşıyorum
ön yıkamalı yıkadığımde. 1. göze deterjan. 2. göze yumuşatıcı 3. göze yine deterjan koyana kadar bakıyorum yumuşatıcı içine akmış gitmiş:84:

hayır canım su alırken toz deterjan koyduğun göze koyacaksınsıvı deterjanı...yumuşatıcıyıda su alırken koymak daha mantıklı yada almaya yakın..

durulamaya yakın koyarsan yada tam durulama suyu alırken akmaz diğer türlü hiç bişey kalmaz

sıvı deterjan kabı diye bişey var,bunu alıp toz deterjan koyduğumuz bölümün içine yerleştirmek gerekiyormuş.bendede aynı sorun vardı,yetkili servisi aradım,öyle söylediler..
2012 modellerde kendiliğinden oluyomuş bu kap,öncekilerde yokmuş.

ay o sıvı deterjan gözümüymüş benim makinede vardı ikinci el oldugu için kullanma kılavuzu yoktu bende beklettim beklettim sonra ne işe yarıyoki dedim attım tühh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…