Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.. bende kullanıyorum ama iki gözede sıkıyorum. tamamenmi dolduruyorsun acaba, çünkü bende sorun yok ,kapağını kapatınca nasıl akarkii ? kapağının tam kapalı olup olmadığını kontrol et bence. birde çok doldurma, azıcık sık .. hoşçakal canım..ya kızlar sıvı deterjan aldım daha iyi diye yalnız 2 göze koyuyorum deterjanı ama makine yıkarken 2.göze sıra gelene kadar akıyo hiç deterjan kalmıyo siz neler yapıyorsunuz nasıl önleyebilirim
ya bende kullanamıyorum bunları dolduruyorum akıp gidiyomuş gibi geliyo..makinanın içinemi koyuyosunuz siz..toz deterjanın olduğu kısma değilde direk çamaşırların içinemi?
ya bende kullanamıyorum bunları dolduruyorum akıp gidiyomuş gibi geliyo..makinanın içinemi koyuyosunuz siz..toz deterjanın olduğu kısma değilde direk çamaşırların içinemi?
sıvı deterjan kullanmadım ama aynı sorunu ben yumuşatıcı koyduğumda yaşıyorum
ön yıkamalı yıkadığımde. 1. göze deterjan. 2. göze yumuşatıcı 3. göze yine deterjan koyana kadar bakıyorum yumuşatıcı içine akmış gitmiş:84:
sıvı deterjan kabı diye bişey var,bunu alıp toz deterjan koyduğumuz bölümün içine yerleştirmek gerekiyormuş.bendede aynı sorun vardı,yetkili servisi aradım,öyle söylediler..
2012 modellerde kendiliğinden oluyomuş bu kap,öncekilerde yokmuş.