Sıvı deterjan mı toz deterjan mıı ?

sekeeeerr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
49
15
28
Merhabaaa 🙃 yeni katıldım aranıza önceden hep okurdum yazacağım hiç aklıma gelmezdi, tabi evlenince şart oluyomuşşş 😅 siyah kıyafetlerde genelde tüylü çıkıyor neden anlamıyorum, şırpıp makinaya koyuyorum ve mendil falanda hiç unutmam cepte yardımcı olabilir misiniz 😩

Merhabaaa 🙃 yeni katıldım aranıza önceden hep okurdum yazacağım hiç aklıma gelmezdi, tabi evlenince şart oluyomuşşş 😅 siyah kıyafetlerde genelde tüylü çıkıyor neden anlamıyorum, şırpıp makinaya koyuyorum ve mendil falanda hiç unutmam cepte yardımcı olabilir misiniz 😩
Kadir ezildi gibi camsirlar yikanirken extradan su ilva edin oyle temiz cikiyolar 😅 ama bende detarjanim kokmuyo derdindeyim 🤦‍♀️ hepsini denemis birisi olarak bence en guzeli sıvı detarjan 🤗

Evet yumuşatıcı kullanmıyorum, evlendiğimde ilk zamanlar toz deterjan kullanıyordum, şimdi sıvı aldım omo iyi mi sizcee 🌸

Siyahları pervol siyahla yıkayın,rengi solmaz tüylenmez de

X