ya mantıklı olun arkadaşlar. bulaşık deterjanlarının içinde yağ parçalayıcı moleküller var, matik deterjanların çıkaramadığı gömlek yakası kirlerini bulaşık deterjanı çıkarıyor. hadi saç tellerinize vereceği zararı geçtim kökü sizde uzar, ama saç derinize neler yapar düşünebiliyor musunuz, sonra uğraş dur egzamayla, sedefle. zarar vermek kolay da tedavisi o kadar kolay olmuyor maalesef.
bulaşık deterjanıyla saç sağlığınızdan olmaktansa alın bi kutu boya, boyayın. en fazla saçınız yanar(ki o da kolay kolay olmaz), ama hiç değilse saç deriniz sağlıklı kalır.
ya mantıklı olun arkadaşlar. bulaşık deterjanlarının içinde yağ parçalayıcı moleküller var, matik deterjanların çıkaramadığı gömlek yakası kirlerini bulaşık deterjanı çıkarıyor. hadi saç tellerinize vereceği zararı geçtim kökü sizde uzar, ama saç derinize neler yapar düşünebiliyor musunuz, sonra uğraş dur egzamayla, sedefle. zarar vermek kolay da tedavisi o kadar kolay olmuyor maalesef.
bulaşık deterjanıyla saç sağlığınızdan olmaktansa alın bi kutu boya, boyayın. en fazla saçınız yanar(ki o da kolay kolay olmaz), ama hiç değilse saç deriniz sağlıklı kalır.
iyide arkadaşlar piyasadaki şampuanlarında bu el yıkama deterjanlarından pek farkı yokmuş kii..
niye bukadar abartılı buldunuz ben anlamadım..
hiç şaşırmadım ben çünki kullandığımız şampuanlar bu derece kötüü deterjan kullanıoss resmen..
Barış mançoda saçını arap sabunuyla yıkarmış unutmayalım..
Bunada inanırım yanii şaşırmadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?