Saç Rengi ve Saç Boyama Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı İle Saç Rengi Açma ??!!

mystery9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Hanımlar bugün bir gazetede denk geldim "Sıvı bulaşık makinesi deterjanı" saç rengini açıyor falan diye sonrada internette araştırdım gerçektende bu tür konular vardı. Fakat yorum yoktu.. Bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sonuçta kimyasal birşey.. Bu yüzden, bu yöntem hakkında bilginiz,kullananınız, düşünceleriniz varsa yardımcı olurmusunuz.? Şimdiden teşekkürler.....

İnternetten bulduğum yazı;

Saç rengini açmak için: Eğer saç renginizin çok koyu olduğunu düşünüyorsanız, şampuanınızın içine birkaç damla sıvı bulaşık makinesi deterjanı damlatıp karıştırın. Uzmanlar, deterjanın saç renginizi bir-iki ton açmaya yardımcı olacağını belirtiyor. CADIARZU

ilk defa duyuyorum ya.. ilk yapmayla olmuyo zamanla açıyo sanırım tabi açıyosa ... bende yapmak isterim eger iyi sonuç alan varsa

saçın bir tutamında deneyin ilk önce bakalım ne olacak

Bende ilk defa duydum canım.
Evet bencede zamanla açıo ama şampuanı her kullanımımızda da rengini biraz açsa saçlar kötüleşmezmi.. :/ Oksijenli su sürmüş gibi olmazmı.? Riskli yaa.. :uhm:

saçların canına okur o yaa. renk açılcak diye kafadaki saçtan olmak var sonra. saçma geldi bana :umursamaz:

Banada öyle geldi aslında cnm .. Yinede bilgi almak istedim .. :1rolleyes:

böyle bi şey hiç duymamıştım çok ilginç CADIARZU ama yani kimyasal bi şey sonuçta içinde binbir türlü şey var ben olsam saçıma sürmezdim onu napcağı belli olmaz ki hiç :bbo:

O ellere bile zararlı kimbilir saçı ne yapar

saç açıcılar var
niye bimediğiniz bişeyi deneyip saçınızdan olasınız ki
bulaşık deterjanıyla saçmı yıkanır ya

ya mantıklı olun arkadaşlar. bulaşık deterjanlarının içinde yağ parçalayıcı moleküller var, matik deterjanların çıkaramadığı gömlek yakası kirlerini bulaşık deterjanı çıkarıyor. hadi saç tellerinize vereceği zararı geçtim kökü sizde uzar, ama saç derinize neler yapar düşünebiliyor musunuz, sonra uğraş dur egzamayla, sedefle. zarar vermek kolay da tedavisi o kadar kolay olmuyor maalesef.
bulaşık deterjanıyla saç sağlığınızdan olmaktansa alın bi kutu boya, boyayın. en fazla saçınız yanar(ki o da kolay kolay olmaz), ama hiç değilse saç deriniz sağlıklı kalır.

ya mantıklı olun arkadaşlar. bulaşık deterjanlarının içinde yağ parçalayıcı moleküller var, matik deterjanların çıkaramadığı gömlek yakası kirlerini bulaşık deterjanı çıkarıyor. hadi saç tellerinize vereceği zararı geçtim kökü sizde uzar, ama saç derinize neler yapar düşünebiliyor musunuz, sonra uğraş dur egzamayla, sedefle. zarar vermek kolay da tedavisi o kadar kolay olmuyor maalesef.
bulaşık deterjanıyla saç sağlığınızdan olmaktansa alın bi kutu boya, boyayın. en fazla saçınız yanar(ki o da kolay kolay olmaz), ama hiç değilse saç deriniz sağlıklı kalır.

Haklısın 'budapest' saçımızdan olmayalım durup dururken..

çok doğru yerimseniben ya saç derimiz zarar görürse vereliniortak

içinde hidrojen peroksit bulunan her türlü kimyasal saçı açar. deterjanlarda da vardır bu madde leke çıkarmak için.saç açmak için kullanılan malzemede farkındaysanız peroksittir. ciltle teması sorunlara neden olabilir. profosyonel olmayan yöntemler denemeyin. çok açmak istiyorsanız papatya kaynatıp suyunu saçınıza sürüp tarayın güneşte oturun (kışta geldi ama :P )

ahahhahaha şaka falan heralde. hangi mantıklı insan saçını bulaşık deterjanıyla yıkar allah aşkına? kimi saçı zarar görecek diye oryel dahi sürdürtmüyor. kimi de bulaşık deterjanıyla çitiliyor. enterasan valla.

Oryal kullanın daha iyi en azından saçla ilgili bir şey
Macera aramayın :51:

iyide arkadaşlar piyasadaki şampuanlarında bu el yıkama deterjanlarından pek farkı yokmuş kii..
niye bukadar abartılı buldunuz ben anlamadım..
hiç şaşırmadım ben çünki kullandığımız şampuanlar bu derece kötüü deterjan kullanıoss resmen..
Barış mançoda saçını arap sabunuyla yıkarmış unutmayalım..
Bunada inanırım yanii şaşırmadım!

güldüm vallahi o nasıl bişeymiş denemeyi düşünen var mı peki

iyide arkadaşlar piyasadaki şampuanlarında bu el yıkama deterjanlarından pek farkı yokmuş kii..
niye bukadar abartılı buldunuz ben anlamadım..
hiç şaşırmadım ben çünki kullandığımız şampuanlar bu derece kötüü deterjan kullanıoss resmen..
Barış mançoda saçını arap sabunuyla yıkarmış unutmayalım..
Bunada inanırım yanii şaşırmadım!

Arap sabunu,beyaz sabun eskiden saç için kullanılan şeylerdi zaten
Hatta saç boyasını da akıtırlar ama deterjan ...
Şampuanların deterjan gibi olduklarını da sanmıyorum yahu :1:
Ellere o kadar zararı olan bir şey saç derisine kimbilir neler yapmaz
Saç açmak için beyaz sabun,çamterebentin falan kullanın oryalden çekiniyorsanız
Ama deterjanı asla denemeyin

Son düzenleme:
yok artık saçlar deterjanla yıkanırmı hiç normal şampuanlar bile bazen saçlarımızı dökebiliyor evet onda da zararlı maddeler var ama deterjan saça asla kullanılmaz kel kalmak istiyorsanız ya da saçlarınızı mahvetmek istiyorsanız buyurun yani... biraz mantıklı düşünün lütfen ya daha neler duyucaz acaba çok merak ediyorum.

Back