Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ankara anatolia tup bebek merkezinde hakan yaraliya yaptirdim. Ilkinden bir oglum oldu. Simdi ikinci cocuk icin hamileyim. Yine ayni yer ve dondurulmus embriyo tedavisi gordum. Ben sivasliyim. Sivasta oturuyorum. Universite hastanesini zaten cok begenmiyorum. Teknolojik olarak cok ilerde olduklarinida zannetmiyorum. Size tavsiyem rapor ve izin kullanarak iyi bir yerde denemenizdir.Teşekkürler ismduy cevabınız için sagolun ben de ankarada baslamak istedim ancak tayin dolayısıyla sivasa gidiyoruz ordaki doktorlar hakkinda bi bilginiz var mi acaba ankarada kime gidiyorsunuz? Ben baskentte hulusi hocaya gittim ama devam edebilecek miyim bilmiyorum
Merhaba arkadaşım. Bende Sivas'ta aynı dertten muzdaribim. 1 kez Cumhuriyet Üniversitesinde yaptırdım, 3 yumurta topladılar, embriyo bile zor gelişti. Bir daha gitmem heralde. Sivas Numune Hastanesi'nde çalışan Ahmet Emin Mutlu hocam var, belki tanırsınız. Kayseri'de HÜMA Tüp Bebek Merkezinde Sorumlu hekim. O kadar ilgiliki, özellikle Sivas'tan gelenlere ayrı bir ilgi alaka var burda :) Tam 12 yumurtadan 6 tane 5. gün (blast) embriyo elde etti ve 2 tane koydu, Allah'ımın izniyle ikiside tuttu. İkiz gebe olmakta güzel duygu. Tavsiye ederim. Hatta öngörüşme ücretsiz. Uzak diye düşünme, toplam 3 kez gittik ve başarısı çok yüksek. Orda otururken 2 kişiyle tanıştım, ikiside hamile idi.Merhaba arkadaslar Sivas'ta tüp bebek yaptiran var mi? Üniversitede tup bebek merkezi var diye biliyorum Ali Yanik hocayi da duydum bilgisi olan varsa minnettar olurum
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. bende şarkışlada oturuyorum. Sırf Ahmet hocam için Kayseriye gittim, önce ağrısız rahim filmi çekti, sonrada aşılama yaptı ve tuttu. Allah ondan razı olsun çok ilgili. Sadece Tüp bebek değil bütün kısırlık sorunları ile ilgileniyor.Merhaba arkadaşım. Bende Sivas'ta aynı dertten muzdaribim. 1 kez Cumhuriyet Üniversitesinde yaptırdım, 3 yumurta topladılar, embriyo bile zor gelişti. Bir daha gitmem heralde. Sivas Numune Hastanesi'nde çalışan Ahmet Emin Mutlu hocam var, belki tanırsınız. Kayseri'de HÜMA Tüp Bebek Merkezinde Sorumlu hekim. O kadar ilgiliki, özellikle Sivas'tan gelenlere ayrı bir ilgi alaka var burda :) Tam 12 yumurtadan 6 tane 5. gün (blast) embriyo elde etti ve 2 tane koydu, Allah'ımın izniyle ikiside tuttu. İkiz gebe olmakta güzel duygu. Tavsiye ederim. Hatta öngörüşme ücretsiz. Uzak diye düşünme, toplam 3 kez gittik ve başarısı çok yüksek. Orda otururken 2 kişiyle tanıştım, ikiside hamile idi.
Merhabalar bende Kayseride tedavi olmak gerekirse tüp bebek düşünüyorum memnun kaldınız mı ücret ne kadardiKesinlikle doğru söylüyorsunuz. bende şarkışlada oturuyorum. Sırf Ahmet hocam için Kayseriye gittim, önce ağrısız rahim filmi çekti, sonrada aşılama yaptı ve tuttu. Allah ondan razı olsun çok ilgili. Sadece Tüp bebek değil bütün kısırlık sorunları ile ilgileniyor.
Valla Ahmet beye gelen herkez memnundu. Çoğu zaten benim gibi hamile. Bu arada kampanya var. Herşey dahil 5000 TL.Merhabalar bende Kayseride tedavi olmak gerekirse tüp bebek düşünüyorum memnun kaldınız mı ücret ne kadardi