Siteyi erkekler bast neden?

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
arkadaşlar birkaç gündür farkettimde siteyi erkekler bastı ne bu rağbet anlamış değilim çok gıcık oldum ya amaçları neyse artık.

acaba diyorum kendilerini kadın gibimi hissediyolarda buraya gereksinim duyuyorlardelikafadulden

Kadın kadına ne kaynatılıyo dırek muhabbete gırme merakından tabikiiiii zemuszemus

canları eglence istiyo krız var iş güç yok eglenıyolar kucuk beyınlerı ıle akıları sıra:dilcikar:

bende onu diyorum acaba adın gibi hissediyolarda bizden bişeylermi öğrenmek istiyolar gizliden gizliden

belkide az önceki kadındı. ısrarla niye ben erkeğim demek gereksinimi duydu ki. söylemese yazısından mı tanıyacaktık erkek olduğunu.. gece gece keklemeye calışıyor

sorunlarıyla baş edemiyorlar bizden yardım istiyorlar sanalda bile bizden akıl almaya muhtaç bunlar yaaşakkıdtabii gelecekleri varsa görecekleride var tekmeyi yerlerkötükedihüso

erkek milleti değilmi kuş beyinliler bence kadın olsaydı kesin eşim beni aldattı filan diye bişeyle keklerdi

belkide az önceki kadındı. ısrarla niye ben erkeğim demek gereksinimi duydu ki. söylemese yazısından mı tanıyacaktık erkek olduğunu.. gece gece keklemeye calışıyor

valla bende düşünmedim değil pek bi kibardı erkek olsa basmıştı küfürü şimdiye kadar dediydimşakkıdı

aynı pcden birden fazla giren olunca anlıyolar benim görümcemin kızına üyelik aldım kazen hemen msj yolladı bende açıklama yaptım ama tamm dedi ama kzıda daha girmedi zaten hastaydı bir ara şimdide taşındı heralde başka adres alır

Herseyın yolu var cicim

Bı gun ıcınde kk yı bı suru pc den acıyorum sımdı baska uye gelse cafeye de acsa ızın mı vermeyecek?

benim bi arkadaşın eşi çok kilolu bi ürün kullanıomuş onla ilgili yorumlar için hep kkya bakıomuş takip ediyomuş benim üyelimide biliyor hep soruyor nikin ne die :mymeka:

aaaaaa meraklıyı görüyonmu nikini öğrenip acaba neler yazmış nelere yorum yapmış ona bakcak yani sen onunkini öğrende şikayet et bence

sordum ama sölemdi
ben sadece o ilaçla ilgili yerdeyim başka bişi yapmıyorumki diyo bende kötü niyetli oldunu sanmıyorum eşide çokkıskanctır aslında :uhm: ama çok kilolu sağlığı bozumuştu
yinede kızdım girme bidaha ne ayıp dedim başka yerlerden bak ören dedim ama bilmiom hala geliomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…