Sitenin yeni hali

kavun kokusu

Buraya reklam alınır
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
6.426
15.443
448
Site için öneriler bölümünde konu açamadım, açılmış konulara da yazamadım kilitliler, uygun yer bulamadım, varsa konu taşınabilir.

Sitenin yeni halinden sadece ben mi memnun değilim acaba?

Eskiden 10 sayfa olan konu başlıkları 4 sayfada toplanmış, Yeni mesajlar bölümü Manas destanı gibi iniyorsun iniyorsun bitmiyor. Konularda da aynı şey geçerli, eskiden 6-7 cevap alıyorsa bir sayfa, şimdi daha uzun, in in in bitmiyor ki diğer sayfaya geçeyim. Ha bitti ha bitecek diye yukarı da çıkmıyor insan.

Rengi de rahatsız edici.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla uygun yer varsa konuyu taşır mısın lütfen?

Site için öneriler bölümünde konu açamadım, açılmış konulara da yazamadım kilitliler, uygun yer bulamadım, varsa konu taşınabilir.

Sitenin yeni halinden sadece ben mi memnun değilim acaba?

Eskiden 10 sayfa olan konu başlıkları 4 sayfada toplanmış, Yeni mesajlar bölümü Manas destanı gibi iniyorsun iniyorsun bitmiyor. Konularda da aynı şey geçerli, eskiden 6-7 cevap alıyorsa bir sayfa, şimdi daha uzun, in in in bitmiyor ki diğer sayfaya geçeyim. Ha bitti ha bitecek diye yukarı da çıkmıyor insan.

Rengi de rahatsız edici.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla uygun yer varsa konuyu taşır mısın lütfen?
Rengi değiştirebilirsiniz

SAyfada ki Mesaj sayisi 10 iken 30 a cikti. mesajlarin toplam sayisi degismedi. Buradaki sikinti nedir tam anlayamadim. sayfa basina mesaj sayisini 5 yapsak daha mi iyi olacak ? Ne guzel iste sayfa degistirmeden okumaya devam ediyorsunuz? Ben alamadim

Son düzenleme:
Back