sitede yaşadıgım bir sorun

Aynı konuyu birden fazla açmışsınızdır belki yanlışlıkla.:26:

hayır var olan bi konuydu.siteyle alakalı yani ben açmamıştım.konu ise yeni üyelik alınırken istenen kurumsal e postaydı bnde kurumsal e posta nasıl alınıcak peki gibi bişi sormuştum cvp falan yok konuda yok artık.

vay be ben bi konu açtım benım dışımda herkes türlü türlü sorununa cozum buldu bi ben bulamadım. koskoca sitede bi' kişide mi yardımcı olamıyo.başka bi konu acılsa hemen cevap verilir.site yoneticcileri sizlere sesleniyorum

ben senin derdini anlayamadım mesela.
albümlerin tamamı derken ?
zaten albümlere tıkladıgında son açılanlar var ve digerleri sayfalandırılmış şekilde.

bi üyeye ait albümlerden bahsediyosanda.oüyenin bi albümü içindeysen ordaki albüm başlıgının solunda kalan albümler yazısına tıklıcan.

başkada bi çözüm bilmiyorum ben.sorunundan anladıgm bu yani.

sadece 10 sayfalık albumler var.bi keresinde 400 e yakın sayfa vardı eskı alkullanıcıların albumlerıde gorunuyodu .ama onu nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum suan.anlatabilmişimdir umarım

bendede sadece 10 sayfa görülüyor...

arkadasin anlatmak istedigi:
yukarida ALBÜMLERE tikladigimizda
sadece son eklenen albümler görünüyor,
eski albümlere bakilmiyor
sadece son 10 sayfa var.

sen yine sanslisin ben konu siteyle ilgili konu acmaya calistim konumu acmadilar bile
birde belki yayinlananalbum sayisi okadardir onceden gorduklerini uyeler kaldirmistir veyabenimgibi ozel album yapmistir bu sebeple gozukmuyordur

ben bir sinirle bir konu açtım sonra konu komple yok oldu ...uyarı bildiri gelmeden kökten çözüm oldu nasıl olduysa

sen yine sanslisin ben konu siteyle ilgili konu acmaya calistim konumu acmadilar bile
birde belki yayinlananalbum sayisi okadardir onceden gorduklerini uyeler kaldirmistir veyabenimgibi ozel album yapmistir bu sebeple gozukmuyordur

benım konumuda acmıyolardı kac kere actım ama yayınlamadılar bende en sonunda boır derdim var a actım ve tasımak zorunda kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…