sitede kullanılan isimler

çıtır-pıtırr

çıtırrr bı karıyımmm da accukkkkaydirigubbakcemile3:nazar::roflol:
:eek:

benımkını solememe gerek yok sanırsam ceelen sen zaten menekşe dion :roflol: menekşe nickimin türkçesi oliii, nickim de macarca menekşe oliii, ne halt etmeye bu nicki kullanıyosam hala anlamıom :roflol:

valla benimki açık zatenşakkıdı
ismim ÖZLEM kısaca bana özloş diyen çook:nazar:
06 da ANKARANIN PLAKASI O SEBEPTEN...kaydirigubbakcemile2

vay anasını ne ladar ilginç seeler cıkıo:nazar:

benımkını solememe gerek yok sanırsam ceelen sen zaten menekşe dion :roflol: menekşe nickimin türkçesi oliii, nickim de macarca menekşe oliii, ne halt etmeye bu nicki kullanıyosam hala anlamıom :roflol:

he biliim manyak karı:roflol:lülülülülülü

bi kadın sitesine üye olacaktım ilk aklıma gelen de cinsilatif oldu
çünkü cinsilatif=kadın, hem de güzel hoş kadın demek

len ibolya karısı.ben de kocişinin adı ibrahim onun adını yaşatmak adına böle bi nick kullandın sandım:roflol:aşıksın ya hani kocişine o bakımdan yavrummmmmmmmmmmm

len ibolya karısı.ben de kocişinin adı ibrahim onun adını yaşatmak adına böle bi nick kullandın sandım:roflol:aşıksın ya hani kocişine o bakımdan yavrummmmmmmmmmmm

hehe ne demessin anam, çok severim kocacuğumu, herkes öle sanii yav, sanki iboyla leylanın birleşimiymiş gibi düşünüyolar ama alakası yok, hay ben bu nicki alan aklıma varya :roflol:

Elfida...:asigim:
Eşimin sağ omzunda elfida yazar, dövmeyle..
Haluk Levent'in şarkısıdır...Kanser hastası bir kıza yazılmış bildiğim kadarıyla... Nedense eşim çok seviyor bu şarkıyı, dinledikçe beni bulmuş, sözleri beni anlatıyormuş, kendi yazsa bu kadar güzel yazarmış da Haluk önce davranmış..
Adım Elif, bende bu şarkıyı yakın buldum kendime...
Buraya üye olduğum sıralar o kadar çok dinliyorduk ki bu şarkıyı...Elfida geldi aklıma Elfida oldu.

ilk uye olurken buldugum butun nicklerı kabul etmedı.. sagolsun herkes benden önce davranmış..

bende adımın tersten yazılısı yapmıstım.. sonra cok soğuk gelıyordu bana.....

muptelası olunca benı anlatan memleketımı anımsatan sevımlı bısey aradım..

çedene oldu.. çedeneyı çokta severim.

çıt çıt çedene de al bedeni bedeneee
dünya malı yar olsa da alacağım bir danee(böleydi sanırsamm)

hayırlı olsun celen topiğin.biliyorsun bende kan pıhtılaşması var ve kızım olursa adını balım koyacaktım.o acıdan sonra bebeğim bal gibi tatlı gelecekti bana.ama oğlum olunca koyamadım.inşallah birgün bir kızım olursa yine adını balım koyacağım

evet bende kabul sorunu yaşadım ne yazsam olmuyor.byzbyzbyz beyzabeyzabeyza ismim beyza.kabul etmemenın verdiği psikoloji olsa gerek 3 kez tekrarlamısım beyza beyza beyza yani byzbyzbyz:)))))

benim sevgilim Minoula diye cagirir beni, ben de onun kisaltmasini yazdim. Mnla---> Minoula---> (Yunancada adimin kucultme eki ile kullanilmis hali; Minecik gibi) ----->Mine

...........bunla ilgili bi konu daha vardı yanlış hatırlamıyosam kızlarrrrrrr...........

patient.t=====çok sabırlıyımdır oyüzden bunu tercih ettim :)))

hayırlı olsun celen topiğin.biliyorsun bende kan pıhtılaşması var ve kızım olursa adını balım koyacaktım.o acıdan sonra bebeğim bal gibi tatlı gelecekti bana.ama oğlum olunca koyamadım.inşallah birgün bir kızım olursa yine adını balım koyacağım
canım bildim tabi.inşallah bi de balım gelirde ortalık bal seker olur:Saruboceq:
evet bende kabul sorunu yaşadım ne yazsam olmuyor.byzbyzbyz beyzabeyzabeyza ismim beyza.kabul etmemenın verdiği psikoloji olsa gerek 3 kez tekrarlamısım beyza beyza beyza yani byzbyzbyz:)))))
muhahaa herkesdede aynı sorun haa:roflol:
...........bunla ilgili bi konu daha vardı yanlış hatırlamıyosam kızlarrrrrrr...........

patient.t=====çok sabırlıyımdır oyüzden bunu tercih ettim :)))

hee buna benzer varmıs.sordum bi görevliye ama kimdi yaw:uhm: ama tam bu değilmiş.olsun canım fazla topic göz cıkarmazkaydirigubbakcemile3

kizimin ismi tuana oldugu icin ve dogumda ilk göz göze geldigimizde kizimla incim dedim bu yüzdende incitanemtuana oldu iyikide oldu:asigim:

X