Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımkını solememe gerek yok sanırsam ceelen sen zaten menekşe dion :roflol: menekşe nickimin türkçesi oliii, nickim de macarca menekşe oliii, ne halt etmeye bu nicki kullanıyosam hala anlamıom :roflol:
bi kadın sitesine üye olacaktım ilk aklıma gelen de cinsilatif oldu
çünkü cinsilatif=kadın, hem de güzel hoş kadın demek
len ibolya karısı.ben de kocişinin adı ibrahim onun adını yaşatmak adına böle bi nick kullandın sandım:roflol:aşıksın ya hani kocişine o bakımdan yavrummmmmmmmmmmm
canım bildim tabi.inşallah bi de balım gelirde ortalık bal seker olur:Saruboceq:hayırlı olsun celen topiğin.biliyorsun bende kan pıhtılaşması var ve kızım olursa adını balım koyacaktım.o acıdan sonra bebeğim bal gibi tatlı gelecekti bana.ama oğlum olunca koyamadım.inşallah birgün bir kızım olursa yine adını balım koyacağım
muhahaa herkesdede aynı sorun haa:roflol:evet bende kabul sorunu yaşadım ne yazsam olmuyor.byzbyzbyz beyzabeyzabeyza ismim beyza.kabul etmemenın verdiği psikoloji olsa gerek 3 kez tekrarlamısım beyza beyza beyza yani byzbyzbyz:)))))
...........bunla ilgili bi konu daha vardı yanlış hatırlamıyosam kızlarrrrrrr...........
patient.t=====çok sabırlıyımdır oyüzden bunu tercih ettim :)))