sitede kullanılan isimler

celen35

bodruma da gittik beraber :)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
6.431
2
herkese tek tek sorucamaa en iisi dedim bi konu acim:lepi: burdaki üyelerin isimlerinin ne demek olduğunu ve neden bunu tercih ettiğini merak ediyorum. ilk ben acılış yapiim hadeyerimseniben
celen benim soyadım 35 te izmirliyim:lepi: bunu tercih etmemin sebebi eşimin adını tasımak bana gurur veriyo.yanına 35 iliştirmemde izmir benim vazgecilmezim:asigim:
sizlerinde burda kullandığınız isimleri ve neden bu ismi aldığğınızı cook merak ediyorum.aralarda ööle ilginç ööle gzel ööle komikler varkikaydirigubbakcemile3

Benimkide,sirasiyla benim,eşimin ve oglumun baş harfleri,hatta son harf artik ogullarim baş harfi.sonucta ikide Y ile basliyor.

Şebnem Ferah - Çakıl taşları

benim çakıl taşlarım var irili ufaklı
kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım
çakıl taşlarım var her yerden topladığım
boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım

Terlik ismini kullanma sebebim; topuklu ve şık terlikleri çok severim...
Kayıt olmak istediğimde ilk aklıma gelen isimdi. Hanımlar konu olunca ilk akla gelen şıklıktır. Ayakkabı ve terlik özellikle şık olanları bayanların vazgeçilmezi ve topuklu
olanlarda bayanları çok iyi temsil ettiği için....
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum... topiği açan arkadaşada teşekkürler çok güzel
bir fikir... Şeniz

şincik kayıt ol dediğinde adımı yazdım kabul etmedi kızım için düşündüğüm ismi yazdım kabul etmedi bende en sevdiğim çiçeğin ismini yazdım yani pekde manalı bişi değil

hatta farkettiyseniz üç tane z var uleyn dedim bu kadar da olmazki ne yazsam beğenmiyolar en sonunda z yi üçledim :lepi: ve kkcı oldum :enbuyukkk:

bir sürü isim denedim hepsi daha önceden alınmış bende sürekli kullandıgım niki yazdım oluverdi
değiştirmek için biraz uğraştım ama olmadı neyse severim şekerli olan şeyleri

valla ben taaa hamileykene kızım olursa ismi eylül olsun dedim.soyadımız da boran olduğu için kayıt olduğum her siteye eylül.b yazdım.enteresanlık yok yaneeedelikafadulden

benimde soyadım arıkan sene de malum 2009.. bende de enterasanlık yaokkk

sükût altindir derler ya...
ben susmam gereken yerde konustum...
o yüzden... bundan sonrasi

sessizlik.....

Adım Sibel, ses birimi var desibel aklıma bu geldi, hem ismim var hem de tam deşifre olmuyo.hihoyyyt

Celencim guzel bi baslik acmissin canim. ben daha once de soylemistim oglumun adi Adrian Arda o yuzden de nickim adrianarda kaydirigubbakcemile5

ben de fuşya rengini çok severim... tam bir fuşya manyağıyım diyebilirim...
bu nedenle biraz da kadına dair bişi olsun diye fuşyamanya koydum nickimi :)

melodi. saka kuşlarını çok severek besliyorum ve onlara çok güzel isimler veriririm. melodi çok az yaşadı. onu kendimde yaşatmak için melodi adını aldım. müziği de severim. tam uydu bana.

ilkokuldan sonra okulum eve uzak oldu hep. çok yorgun eve geldiğimde annem hep "yorgun savaşçım" diye karşılardı. şimdi de işten gelince öyle karşılıyor. e tabii yaşadıklarım, bu nicki daha da anlamlı kılıyor, cuk oturtuyor üstüme.

X