- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.920
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar, bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı alıyorum sürekli.
Önce tarayıcıdan kaynaklı bir problem diye düşündüm ama başka bir tarayıcıdan girdim, aynı problemi yaşadım.
Sorun bende mi yoksa siteyle ilgili bir problem mi var?
Ne gibi bir uyarı?Bana da aynı şeyi dedi ama sağ altta bi uyarı vardı. Onu tıkladım geçti.
Böyle bir sorun yaşamadım.Bende alıyorum o uyarıyı sürekli.
Birde başıma şifre derdi çıktı. Şifre sıfırlama yaptım ama kabul etmiyor bir türlü. yeni şifre geliyor ama değiştiremiyorum
Merhaba,
Google arama sunucuları siteyi bu şekilde işaretlemiş. Bizede bir uyarı geldi. Sitede zararlı içerik barındıran bir siteye link olduğu (yani zararlı içerik bizim sitemizde değil başka bir sitede bizim sitemizden oraya link var diye) belirtilmiş. Bahsettikleri linki sitemizde bulamadık. Bunla ilgili google a gerekli başvuruyu yaptık. Muhtemelen bu link google ın çıkan reklamlarından bir tanesinden anlık olarak gelmiş olabilir. Şu anda siteyi başka tarama araçları ile de tarattık ve zararlı bir içeriğe rastlamadık. Şu anda google ın aksiyon almasını bekliyoruz. En kısa zamanda düzeleceğini umuyoruz.