• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede bir problem mi var?

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.920
408
Bayanlar, bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı alıyorum sürekli.
Önce tarayıcıdan kaynaklı bir problem diye düşündüm ama başka bir tarayıcıdan girdim, aynı problemi yaşadım.
Sorun bende mi yoksa siteyle ilgili bir problem mi var?

Bayanlar, bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı alıyorum sürekli.
Önce tarayıcıdan kaynaklı bir problem diye düşündüm ama başka bir tarayıcıdan girdim, aynı problemi yaşadım.
Sorun bende mi yoksa siteyle ilgili bir problem mi var?

aynı sorunu bende yaşıyorum

bende aldım.. habire girmeyin deyip duruyor. tam sayfa açıyorum. direkt googledan bu yazı çıkıyor.
neyse,konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Anladığım kadarıyla google'ın güvenlik ayarlarıyla ilgili bir sorun var. Saldırgan site olarak belirlenmiş sitemiz. Nedenini bilemiyorum adminler araştırır herhalde ama yanlardaki, kenarlardaki reklamlar yüzünden olabilir diye düşünüyorum.

Bu site güvenli gibi bişeydi. Tam hatırlayamadım şimdi.
Kare bi ekranın en sağ köşesinde küçük fontlarla yazılmıştı.

Bende alıyorum o uyarıyı sürekli.
Birde başıma şifre derdi çıktı. Şifre sıfırlama yaptım ama kabul etmiyor bir türlü. yeni şifre geliyor ama değiştiremiyorum

Bende alıyorum o uyarıyı sürekli.
Birde başıma şifre derdi çıktı. Şifre sıfırlama yaptım ama kabul etmiyor bir türlü. yeni şifre geliyor ama değiştiremiyorum
Böyle bir sorun yaşamadım.
Muneye özel mesaj atın bu konuyla ilgili.
Sizinki başka bir problem gibi görünüyor.

saldırgan site diye uyarı çıkıp duruyor sabahtan beri düzelir diye bişey yapmadım, baktım düzelceği yok, yok say diye tıkladım, şimdi siteye girdi ama en üste kırmızı şeritle hala saldırı sitesi olarak bildirilmiş! diye uyarı sürekli duruyor önemli bir şey değildir umarım

Merhaba,

Google arama sunucuları siteyi bu şekilde işaretlemiş. Bizede bir uyarı geldi. Sitede zararlı içerik barındıran bir siteye link olduğu (yani zararlı içerik bizim sitemizde değil başka bir sitede bizim sitemizden oraya link var diye) belirtilmiş. Bahsettikleri linki sitemizde bulamadık. Bunla ilgili google a gerekli başvuruyu yaptık. Muhtemelen bu link google ın çıkan reklamlarından bir tanesinden anlık olarak gelmiş olabilir. Şu anda siteyi başka tarama araçları ile de tarattık ve zararlı bir içeriğe rastlamadık. Şu anda google ın aksiyon almasını bekliyoruz. En kısa zamanda düzeleceğini umuyoruz.

bu saldırı sitesi değil diye işaretledim arkadaşlar artık uyarı falan çıkmıyor

Merhaba,

Google arama sunucuları siteyi bu şekilde işaretlemiş. Bizede bir uyarı geldi. Sitede zararlı içerik barındıran bir siteye link olduğu (yani zararlı içerik bizim sitemizde değil başka bir sitede bizim sitemizden oraya link var diye) belirtilmiş. Bahsettikleri linki sitemizde bulamadık. Bunla ilgili google a gerekli başvuruyu yaptık. Muhtemelen bu link google ın çıkan reklamlarından bir tanesinden anlık olarak gelmiş olabilir. Şu anda siteyi başka tarama araçları ile de tarattık ve zararlı bir içeriğe rastlamadık. Şu anda google ın aksiyon almasını bekliyoruz. En kısa zamanda düzeleceğini umuyoruz.

Sorun çözülmüştür.

Back