- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
Herkese merhaba.
Birkaç gündür sitede dikkatimi çeken reklamlar görüyorum. Şu an açık açık yazamıyorum ama bu sitede konuşulması yasak olan bi konu üzerine bu reklamlar. Medyum reklamı diyeyim üstü kapalı. Sizler de görüyor musunuz ya da rahatsız olmuyor musunuz? Bana çok itici ve soğuk geliyor çünkü. Dini boyutu bi yana yanlis bana göre, bu da dert mi demeyin.
Olmasa daha iyi olur sanki ne dersiniz?
reklamları site seçmiyor benim bildiğim, rasgele çıkıyor, reklamında x den kapatması var bi kaç defa kapatırsan bi daha çıkmaz, bazı browserların reklamı gösterme eklentileride oluyor
Evet evet ben neye bakarsam o cikiyor surekliDaha önce buna benzer konu açılmıştı. Site yönetimi çıkan reklamları belirlemiyor, sadece reklam için sitede alan belirliyor. Gördüğünüz reklamlar ağırlıklı olarak sizin ilgi alanınıza göre gördükleriniz. Mesela medtum reklamı gördüyseniz, bunun sebebi sizin fal bölümü ziyaret etmiş olmanızdır.
Daha önce buna benzer konu açılmıştı. Site yönetimi çıkan reklamları belirlemiyor, sadece reklam için sitede alan belirliyor. Gördüğünüz reklamlar ağırlıklı olarak sizin ilgi alanınıza göre gördükleriniz. Mesela medtum reklamı gördüyseniz, bunun sebebi sizin fal bölümü ziyaret etmiş olmanızdır.
en üste çıkan reklamlardan mı canım, sağ üstünde x yok muÜzerine tikladigin an sayfa açılıyor ama. Kapatma yeri yok.
Onlar googleın kendi reklamları siteyle alakası yok.
Reklam engelleyici program var, indirin bir daha reklam görmezsiniz ben gibi rahat edersiniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ask-ile-baglama-buyusu.752870/#post-36849344 Konunun sonunda Kazen bilgi veriyor.Hayir kesinlikle falla falan ilgilenmiyorum. Bu sitede de bakmadim ayrıca.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ask-ile-baglama-buyusu.752870/#post-36849344 Konunun sonunda Kazen bilgi veriyor.
Ben programı kullanmıyorum ama kullananlar işe yaradığını söylüyor.Peki anladım bi program da indirdim bakalım bir daha çıkacak mı.
Yoksa her seferinde bunların bu sitede ne işi var deyip urkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?