Sitede Beliren Reklamlar

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
53
Herkese merhaba.

Birkaç gündür sitede dikkatimi çeken reklamlar görüyorum. Şu an açık açık yazamıyorum ama bu sitede konuşulması yasak olan bi konu üzerine bu reklamlar. Medyum reklamı diyeyim üstü kapalı. Sizler de görüyor musunuz ya da rahatsız olmuyor musunuz? Bana çok itici ve soğuk geliyor çünkü. Dini boyutu bi yana yanlis bana göre, bu da dert mi demeyin.

Olmasa daha iyi olur sanki ne dersiniz?

reklamları site seçmiyor benim bildiğim, rasgele çıkıyor, reklamında x den kapatması var bi kaç defa kapatırsan bi daha çıkmaz, bazı browserların reklamı gösterme eklentileride oluyor

Onlar googleın kendi reklamları siteyle alakası yok.
Reklam engelleyici program var, indirin bir daha reklam görmezsiniz ben gibi rahat edersiniz :)

ama reklamlarada tıklamak lazım arada, siteye katkıda bulunalım

Daha önce buna benzer konu açılmıştı. Site yönetimi çıkan reklamları belirlemiyor, sadece reklam için sitede alan belirliyor. Gördüğünüz reklamlar ağırlıklı olarak sizin ilgi alanınıza göre gördükleriniz. Mesela medyum reklamı gördüyseniz, bunun sebebi sizin fal bölümü ziyaret etmiş olmanızdır.

reklamları site seçmiyor benim bildiğim, rasgele çıkıyor, reklamında x den kapatması var bi kaç defa kapatırsan bi daha çıkmaz, bazı browserların reklamı gösterme eklentileride oluyor

Üzerine tikladigin an sayfa açılıyor ama. Kapatma yeri yok.

Evet evet ben neye bakarsam o cikiyor surekli

Hayir kesinlikle falla falan ilgilenmiyorum. Bu sitede de bakmadim ayrıca.

valla merak ettim bende çıkmadı hiç bi kaç kere maranki çıkıyodu, bunu görmek istemiyorum dedim bi kaç kez bir daha çıkmadı

ben de türk net rekamı çıkıyor , bi de loreal revitalif, site yaşlandığımı hissetmiş olmalı

Ağda konusunda 2 dakika dolandım epilasyon reklamı belirdi : ) korkmaya başladım:)

Ben vestel venus ve vişne reklamı görüyorum

Birde bulunduğum ülkenin bir kaç ayakkabı sitesinin reklamı
ama onları ben arada incelediğim için ondan çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…