Site Kurallarını Bilmiyordum ve de Boşanmışlardan Özür Diliyorum Yanlış Anlaşıldım!!!

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Geçenlerde genç kızlar boşanmışlardan uzak durun diye konu açmıştım.Amacım hem uyarmak hem teselli istemek çünkü zamanında çok faydalandım bu siteden ama üzücü mesajlarla karşılaştım ama yanlış anlaşılduğımı düşünüyorum.Ben burda özellikle boşanmış kadınları savunmak istedim okuduğum kadarıyla,duyduğum ve şahit olduklarıma binaen kadın ne olursa olsun yuvasını yıkmaz çocuğu için katlanır yada bizim toplumda dul kadın olmak daha zordur ama erkek aldatır döver haksızlığa uğratır ya da aşık olur boşanmak ister veya ailesini seçer ve benim karşılaştıklarıma binaen kadın erkeğin yaptıklarına binaen sonunda boşanmayı seçer benim karşılaştığım 2 kişide de kadın terk ediyor boşanmak istiyor ben bunu demek istedim ama neyse...

Benim meselemi beni tanımadan yapılan yorumlara üstüne haksızlığa uğramış biri olarak canım daha bi yandı.Yıllar öncesi sanal yazı konuşmayı saymasam da en son hocam onun gibi inkar edince hepsi aynı demek istedim uyardım sanaldaki abi dost gözüyle baktığım ama sonra kalbimi çalan kişi kırılan egosunu genç kızlarla tamir eden bir sapık olduğunu araştırarak öğrendim çok ayrıntıya inmek istemem uzun olunca eleştiri yapılıyor ama evli iken kesinlikle o tür konuşmadım şaçma sapan bi hataydı...Ama ben güvenmek sevmek istediğim için ve de iyi niyet ve güzelliğimin cezasını acısını çektim bu hadiselerle....

Hoca beni beğenmemişte,ben yüz bulamamışım da,psikolojisinin bozukluğu benim uydurmammış da haksız sözlerle karşılaşınca canım acır bu tür mesajlarla yine acımıştı...Hoca yüzlerce kız arasında beni aradı peşime düştü o zaman aklımda yoktu genç yakışıklı bekar düşününce hoşuma gitti pek yüz vermek istemedim ama bir sürü şey yaptı 9 ay sonra baktım aklımdan çıkmadı onu tanıyan bir hocayla konuştum bana yardım etti oda istiyordu denememizi, hatta benim hocaya istemediğim halde açılmış sana boş değil x2010 bu fırsatı kaçırma demiş,hoca kötü bir şey dememiş sevgi için ben denedim bu sefer, bana 2.şansı vermek zorunda değil ama aylar boyu açık kapı bıraktı olumsuz sinyal vermedi kalbime gömdüğüm zaman zarfında bahaneyle aradı kendine itiraf etti sonra gözlerine bakmak istiyorum ve gerisi geldi dolaylı birçok şeyiyle ama en sonda görüştü acısını anlattı ben zaten her şeyi anlatıp bu konuyu kapatmak isterken her şeyi inkar etmesi canımı yaktı hepsi aynı mı diye güvensizlik yaşadım oysa hocam ve arkadaşlarım şahitti beni aptal paranoyak yerine koyması üzdü sebep ne :ümit verip inkar etmesi kızgınlığım bu, ondan sevgiye inancım kalmadı birçok şey alıp götürdü benden yoksa şimdi gelse yalvarsa yüzüne bakmam bende iz kalacak yani özgüvenim çok yüksekken bu tür durumlarla karşılaşınca eksiliyorsun ister istemez kırgınlığım buydu anlayacağınız inanmayanlar konuma baksın yada ayrıntılı yazarım ama yine bilip bilmeden kırıcı yorumlar yazılmasın.....Ve psikolojisinin bozuk olduğunu kaç kez kendi dedi ve konuştuğum diğer hoca da dedi yoksa ben anlamam bozuk mu değil mi diye.Diyebilirdi evet seni düşündüm hoşlandım yaptğı şeylerde kesinlikle destekliyordu geçen yıl dönem sonu ama anladım ayrı dünyaların insanıyız ki buda doğru kesinlikle haklı derdim o şekilde olumlu bir şekilde kalbime gömerdim ama haksızlık yaparak ben de olumsuz küçülerek bir imaj bıraktı genelleme yaptırdı.Bundan önce genç kız boşanmışla olmaz denilince ben hep derdim boşanmış çocuklu da olabilir anlaştıktan sevdikten sonra evlenirdim de ama bu fikrim bu şeylerle değişti ben mi suçluyum yani ama istisnalar da vardır her boşanmış erkek arızalı diyemeyiz..

Siteden de özür dilerim konu içeriği silinmesi ve diğer yasakları bilmiyordum....

Aşka,sevgiye düşkün bir insanken soğudum arkadaşlar inancım kalmadı ben de karaımı vermiştim beni seven peşimde olan mantıken uygun olan yıllardır peşimde olan kişiye söz verdim şu an ne acı ne değersizlik çekiyorum kafam rahat aşkta yüzüm gülmedi çünkü inancımı da aldılar sağolsunlar aşık olsak da bir davranış bir söz soğumamıza yetiyor geçici olana itibar etmeyin arkadaşlar...Olumlu cevap yazan arkadaşlardan Allah razı olsun hem önce hem şimdi....

Son düzenleme:
Üzülmeyin herkes herkesi yanlış anlayabilir birbirimizi tanımıyoruz haliyle olabilir böyle şeyler .. Sizin için söylemiyorum ama konumuzu derdimizi anlatırken açıklayıcı düzgün ve yanlış anlaşılmaya mahalvermeyecek sekilde yazmalıyız genellemelerden kaçınmalıyız çünkü binlerce üye var ve binlerce hayat haliyle iyi niyetle yazılan bir şey başka bir üyeyi incite bilir .. Siz burda özürdilemişsiniz zaten hem yönetimden hemde üyelerden üzülmeyin ..

Üstünden kaç gün geçmiş neden bu konuyu açma gereği duydunuz ki? Bu yazdıklarınızın çoğunu orda da yazmıştınız zaten.

Üstünden kaç gün geçmiş neden bu konuyu açma gereği duydunuz ki? Bu yazdıklarınızın çoğunu orda da yazmıştınız zaten.

Haklısınız da şimdi yazma fırsatım oldu içimde kalmasın dedim o kadar orda yazsam da düzeltme yaparak açmak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…