Site Çok Yavaş..

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
Arkadaşlar site çok yavas özellikle gündüzleri çok gec acılıyor hatta bazen hiç açılmıyor gece ise böle sorun olmuyor yogunlukla alakası oldugunu düşünmüyorum koca site yani server ayarı düşük olmamalı bilmiyorum sizde benim gibi bu sorundan muzdarip misiniz

evet bende de cok oluyor bu yaa...yavas acilmayi birak bazen acilmiyor bile. internetim yavas degil, ondan kaynaklaniyor diyemeyecegim, siteden kaynaklaniyor cunku bir tek kk'ya ulasmak istedigimde yasiyorum bu sorunu. umarim cozulur

saldırı varmış kızlar yönetim açıklama yaptı

hay o saldıranların da pazarda analarına ananas aldırsınlar!klava::sm_cool:

2 gundur giremedim siteye cok sukur biraz once net bir sekilde tiklamamla girmem bir oldu.
gunduz surekli hata veriyordu.
baska butun sayfalar aciliyor bu site acilmiyor nedense.

Ciddi bir saldırı aldık bir kaç gündür.Kazen Curly ellerinden gelen herşeyi yapıp düzeltmeye çalışıyorlar.
Umarım sonuç verir.

bianka o cümle de düşmana karşı ciddi bir taciz ve saldırı var hihoyyyt
(son 2 kelimenin son harfi ile baş harfini birleştirip oku !):jeyyar: anana s aldırsınlar

yalnız şuan da tıkır tıkır site ...hatta çok bile hızlı şak ...şak!! açılıyoo yani ..süperr

Son düzenleme:

:kedi: uuu anladım.

offf bıktık bu saldırılardan:mymeka:

kendimi war of the worlds'deymiş gibi hissediorum artık :dilcikar:

Ay bende aynı ya.Gece gündüz hep bu sorunu yaşıyorum.sinir oldum.İmdattt..:bbo:

evet ya günlerdir deli oldum açılmıyo fitil oldum valla ya acayip yavaş

Son aylarda en keyif aldığım site, ve birkaç gündür giremiyordum neyse hadi bugün iyi durumda :enbuyukkk: düşmanlarımız çatlasınnn :)))

Birkaç gündür bende giremıyordum ama yıne yavaşladı yaramaz site hay allahım yaşutarafagitti

3 gündür siteye girmek bir muamma olduu.
yavaş hemde açılmııyooo sürekli error
inşallah en kısa zamanda düzene girerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…