• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistit

Canım bende sürekli oluyorum. Ne ilaçlar kullandım ki 25 mgdan 500 mga kadar, geçip yeniden başlıyordu. Bol su iç 0,5 lik şişeye doldur içebildiğin kadar iç. Emin ol çok su içtiğinde hafifliyor. Bende şuan birşey yok ama su içmediğim zaman senin gibi oluyorum. Hem yanıyor hem sızlıyor hemde bir iki damla geliyor. Hemen su içmeye başlıyorum. Birde bende ufacık su torbası vardı sıcak su doldurup mikrofiber havlularla sarıp bacağımın arasına koyardım rahatlatırdı. İlacı da eczaneye sor derim, ama günde 2 tane alacaksan 8 saati geçmeli. Çok kötüysen nöbetçi eczanelerden toz alabilirsin. 1 bardağı suyla karıştırıyorsun üstüne 2 bardak saf su içiyorsun, ama idrarını yapmıyorsun yani yatmadan önce alıyorsun. Sabah idrara çıktığındada rahatlatıyor. Sen sıcak su torbasını ve su içmeyi dene. Acil çözüm bunlar...

İlerlemiş demek ki. Dr antibiyotik de verir kısa zamanda geçer inşallah
Sonraki idrarlarımda ağrı azaldı, sabah çok hafiflemişti. Dr da ilaç kullandığım için enfeksiyona bakamadı maalesef tahlil yapamadı. Üromisin şase verdi 1 gün sonra kullanacakmışım bir de buscopan ağrı kesici. 10 gün sonra da tahlile bakacakmış. Yaşayan arkadaşların da bilgisi olsun tahlil vs yapıabilmesi için bu ilaçları kullanmamak gerekiyormuş enfeksiyonu temizlediği için

Back