Sistit

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Kızlar sistit oldum ilaç alıyorum p ile başlayan. Günde kaç defa içilecek bilen var mı? Bir de sistitken ilişkiye girilir mi? Bebek deneme sürecindeyiz de.

Yalvarırım biri yardım etsin. Bi ilaç içtim bi tane daha içsem mi ya? Her an altıma yapcak gibi hissediyorum

Biraz sakin olun, geçmiş olsun. Bende kronik sistit var ve hep bu durumdayım. Sistitken ilişkiye girilir ama hijyene dikkat ederek

sistitte bir süre ilişkiden uzak durmalısınız. ilacın prospektüsünü okuyun veya eczacıya sorun.

Ilacı regl gününde başlayıp yumurtlama gününde bırakır denemeye baslarsaniz daha olumlu sonuç alırsınız zaten Sistit ilaçların geneli 1 hafta süreyle kullanılıyor lütfen doktorunuza danışın ilaç içerken hamile kalmayın.

Şase olan suda eriyen 1 veya 2 günlük antibiyotik özelliği olan ilacı kastadiyor bence. Bu süreçte de, bu kullanımlar da yumurtlama ulaşana kadar nasıl etkilesin ki ilaç?

Tuvalete gitmekten ancak yazabiliyorum resmen!!
Prospektüs te yazmıyor mu ?
Prospektüsü atmışım bi sene önce olmuştum. O zaman dpktor ne demişti hatırlamıyorum.
Biraz sakin olun, geçmiş olsun. Bende kronik sistit var ve hep bu durumdayım. Sistitken ilişkiye girilir ama hijyene dikkat ederek
Ya Allah sabır versin cidden iki saatte hayattan soğudum.sürekli altıma yapcakmışım gibi.gerçekten size çok zor olmalı.geçmiş olsun
Granül şeklinde olan p..nol mü kullanıyorsunuz?
Evet granül şeklinde. Aslında 2-3 güne geçiyor yazmış kullananlar da.önceki yaşadığımı hatırlamıyorum.ne zamanda geçmişti günde kaç tane içmiştim vs.
Doğru diyorsunuz ama tam ovülasyon zamanındayım.muhtemelen. Korktuğum sey başıma geldi resmen.
Şase olan suda eriyen 1 veya 2 günlük antibiyotik özelliği olan ilacı kastadiyor bence. Bu süreçte de, bu kullanımlar da yumurtlama ulaşana kadar nasıl etkilesin ki ilaç?
yok yeşilli mavili kapsül gibi hap.

Ben sabah akşam diye hatırlıyorum ama bence en iyisi elinize bi şişe alın ve sürekli su için emin olun en rahatlatıcısı o , su içtikce geçecek zaten az su içtiğimiz için oluyor , çok geçmiş olsun.

Sistit yüzünden karın zarlarim birbirine yapıştı, rahim karın zarına yapıştı, karaciğerim karın zarına yapıştı, bir tüpümü bağırsağıma yapıştırıp genişleyip içindeki sıvı rahme aktığını için neler çektim.
İki operasyon geçirdim. Problemler giderilsin die.
Bunları yazdım sistik çok sinsidir. Aman her kadın dikkat etsin.
Size p..nol dışında antibiyotik verdiler mi?
P..nol u günde 4 kere ye kadar icebilirsiniz.
Bol bol bol su için.
Tedavi süreciniz bitince idrar tahlili ve idrar kültürü mutlaka yaptırın.
Madem çocuk istiyorsunuz. Kadın dogumcuya da gidin doktorlar beni yönlendirmiş mi akıntı vs var ise idrar yollarından kaynaklanan iki fitille akıntı durdurulur.
Dışarıda WC ye girmeyin. Girmek zorunda kalırsanızda havada yapın klozete kağıt havlu koyarak bile oturmayın.
Uzun bı sure iç camasirinizi başka çamaşırları yikamayin.
Kuruyunca ağ kısmına kolanya döküp ütüleyip öyle giyin.
Arada da mısır püskülü kaynatıp için idrar yolları için çok etkili.

Ne diyorsunuz!!! Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.doktora gitmedim bi sene önce de olmuştum zaten diye p li kapsulü içtim şuan. Çarşamba doktor kontrolüm var zaten yumurta gelişmiş mi diye bakılacak .her zaman izin alamadığımdan o gün ikisini de sorcam doktora.ama busüreçte canım çok yanıyor. Altıma yapcakmış hissi benimahvediyo.sanırım bağışıklığım düştü grip de oldum ikisi birden dökülüyorum resmen

Kafanıza göre ilaç kullanmayın.
Enfeksiyon hafife alınacak bir hastalık değildir. Doktora gidin, vereceği ilacı vereceği sıklıkta kullanın. Enfeksiyon ilerlerse önünü alamazsınız zira.

Aman ihmal etme sakın ihmal etmeyin.
Aslında bı acile gitseniz bı ağrı kesici yapsalar çok iyi geliyor.
Antibiyotik vs vs ilaçlarda yazarlar.
Bu arada c vitamini de içmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar selam, vajinismusu yendim derken sistit oldum idrarımı yaparken çok fena ağrım oldu eczaneden eşim ilaç aldı munurol diye suya atılıp çözüldükten sonra içilen bir ilaç vermiş eczacı. Bu ilacı içtikten sonra bi süre tuvalete çıkmamak gerekiyormuş idrar yollarına iyice yayılsın ve fayda etsin diye. Böyle bir ilaç kullanıp tek seferde düzelen var mı ve kaç saat idrara çıkmamak gerek dayabildiğim yere kadar dayanmak istiyorum sıcak su torbası da koydum ama zor dayanıyorum

Ben hamile iken çok kullandım gece yatmadan içiyordum sabah ne kadar geç gidersen o kadar iyi oluyor. 2 paket verirdi dr bana 3 gün arayla içmiştim. Yatmadan 1 saat önce çok su içmeyin
Geçmiş olsun

Ben hamile iken çok kullandım gece yatmadan içiyordum sabah ne kadar geç gidersen o kadar iyi oluyor. 2 paket verirdi dr bana 3 gün arayla içmiştim. Yatmadan 1 saat önce çok su içmeyin
Geçmiş olsun
3 saat dayanabilicem sanırım çok tuvalete sıkıştım bi faydası olmaz mı acaba çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…