Gebeliğe Hazırlık Sistit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bol su iç
Cranberry ye
Marketlerde var peyman markasının
Eğer çok ilerlemediyse iyileşirsin

Bi de cinsel ilişkiden önce sizin idrarınızı yapmanız gerekiyor
Bir de ikiniz de yıkamalısınız temiz olmalı

İlişkiden bir süre sonra siz yine idrarınızı yapıp dışından hafifçe temizleyebilirsiniz kesinlikle içini yıkamayın dengesi bozulduğu için sistit oluyormuşuz

Ben yıllarca çok çektim sonra doktorum bunları anlattı
Banyoda bile sakın duş jeli ile yıkama dışarıdan olacak şekilde intim jel ile yıka dedi.
Cranberry de en iyi çözüm oldu

Selam kizlar benim 25 :). Bol bol ama yavas yavas su ic. Ayaklarini da sicak tut. Ama doktora gitsen tabi cok iyi olur

Cranbery kızılcık meyvesidir aslında kolayca bulunur. Bunun yanında kuşburnu da iyi geliyor karbonatlı su içmek ve sirkeli karbonatlı su ile taharet almak
Valla hiç de kolay bulamadık Antalya gibi bir yerde. Ancak büyük marketlerin kuruyemiş bölümünde mevcut.

Arkadaşlar sistit aslında tedavisi kolay bir hastalık. Yada benimkisi hep kolay oldu. Birincisi balayı sistiti diye bir şey var. Aslında mikrop falan kapmıyorsunuz, fazla ilişkide bulunmaktan tahriş olabiliyor. Sistit başlangıcını hissetmek kolay, küçük tuvaletinizi yaparken gıdıklanma hissediyorsanız sistit yolda demektir. Antibiyotiğe gerek kalmadan hemen gidin bir kaç demet maydonoz alın. Kaynayan suyun içine atın, 2 dakika tuttuktan sonra dayanabileceğiniz sıcaklığa gelir gelmez maydonozların yarısını 2-3 kağıt havlunun arasına koyup orkid gibi külodunuzun içine koyun ve uzanın. Soğumaya başladığında kalanı ile değiştirerek 2. kez yapın. Bol su içmeyi unutmayın. Sistite daha iyi gelen bir şey bilmiyorum.

Sistit gördüğüm her yere yazıyorum arkadaşlar yeni bir ürün var PAC 36 araştırın ve kullanın

Arkadaşım pac 36 diye bir ürün var doktoruna sor eczacına sor araştır bu ürünü kullan.

Neler çektim çektim bu idrar yolu enfeksiyonundan.
Evlendim 2 yıl kadar sürekli oluyordu, iş yerinde kaç kere ağladığımı biliyorum. Üstelik bebeğimiz de olmuyordu.
Sonunda üniversite hastanesinde bir profesör buldum. Bana yaban mersininin suyunu iç dedi. Çok şaşırdım ne alaka doktor bunu söylüyor dedim. Allah bin kere razı olsun ondan. Aktardan yaban mersini aldım, kuru üzüme benziyor tadı da çok hoş. Her akşam kaynatıp içtim, dibinde kalanları yedim. Ve gerçekten deva oldu. Deneyin isterseniz. Bu arada ayaklarınızı hep sıcak tutun ve günde en az 3 litre su için.

Merhaba geçmiş olsun cevap için biraz geç olacak belki ama sonradan okuyanlara faydası olsun istedim.
Sistit teşhisi konulduğu andan itibaren nasıl bir tedavi uygulanırsa uygulansın içebildiğiniz kadar su için.
Ben de tekrar eden sistit var Eğer doktorunuz antibiyotik önermedi ise Cranberry-de mannoz ve c vitamini içeren bitkisel bir kombinasyon var şurup olarak satılıyor pac36 onu tercih edebilirsiniz.Ben kullandım 2. gün bir şeyim kalmadı.Hatta yanma başlayınca yada sistit olacağım hissine kapıldığımda içiyorum sistit başlamıyor bile.
Bilesiniz istedim.
Geçmiş olsun tekrar

Teşekkürler eminim verdiğiniz bilgi işe yarayacaktır ben ilaç içmek istemediğim için su ile çözdüm

Hangi markette vardıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…