- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi Revolucion
-
Sola dogru kasıgımda agrı var,yanma yok ıdrar yaparken ama sık cıkıyorum ve varmıs gıbı hıssedıyorum ama gelmıyo.agrı sıddetlı degıl ama sureklı ben de sıstıt mı oldum acaba((((
İdrar tahlili yapılmadan bulanıklıkla ilgili kimse kesin bir şey söyleyemez.Taş,kum,iltihap her şey olabilir.Doktora gitmen gerek bence.
Merhabalar, uc gundur tuvalete cikarken idrarimda hafif yanma oluyo ve sonrasinda cok rahatsiz ediyo ama sanci agrim yok 20yasindayim ne yapabilirim ne iyi gelebilir yardimci olursaniz cok sevinirim
Eczaneden tek kullanımlık idrar yolları antibiyotigi alabilirsiniz suyla karıstırıp içiliyor hiçbir zararı yanetkisi yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gün içinde sıvı alımınız arttıgı için azalıyor ama bu azalma enfeksiyon yok demek değil tabi maydonoz sapı kaynatıp içebilirsiniz iyi geldigini duymustum ama kokusu pek hoş değil ben içememiştimOndan kullanmistim bi kere ama tekrarlamisti bide isin tuhafi sadece sabahlari oluyo aksama geciyo sizce nedendir ? Tesekkjr ederim
Merhabalar, uc gundur tuvalete cikarken idrarimda hafif yanma oluyo ve sonrasinda cok rahatsiz ediyo ama sanci agrim yok 20yasindayim ne yapabilirim ne iyi gelebilir yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?