- Konu Sahibi Revolucion
-
arkadaşlar birşey sorucam sistitin en büyük neden temizlikmiş.siz tuvalet temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz her tuvaletten sonra(büyük ve küçük) su kullanıyor musunuz taharet musluğuyla mı kullanıyorsunuz ve de ön kısmı silerken onu da mı önden arkaya doru siliyorsunuz yani zaten ne kadar yer var ki önden arkaya silicez anlamadım ben :/
kızlar ben yeni ilişkiye başlayanlardanım..5 gün önce ilişki yaşadım sonrasında idararda özellikle idrarın sonlarında yanmalar başladı önemsemedim geçer dedim ama sonrasında soluğu doktorda aldım.sistit dedi doktor antibiyotik yazdı bide suda eritilen ilaç..kullanıyorum şuan 4.gün ama hala sık idrara çıkma ve yanma var:( geçmicek sanırım hiçç...napcam ya tekrarlıcakmı piskolojim bozuldu yaa tekrar ilişkide yaşayamadım ne kadar süre sonra ilişki olmalı?fikirlerinize ihtiyacım var allah yardımcımız olsunn
selam arkadaslar, benimde evlendigimden beri tekrar eden bir rahatsızlıgım var
benim idrarda yanma yok ancak belimde ve kasıklarımda sızlama var. en son tahlilimde yine lokosit cıktıbir onceki tedavimin ustunden sadece 1ay gecmişti artık bende ciddi bir cozum arıyorum.
kuzenim bana aslanpercemi diye bir ot almıs.internette arastırdım. kadın hastlaıklarına ve bircok seye faydası var. asagıya kopyalıyorum..
saglıcakla kalın.
İdrar yolları enfeksiyonlarının iyileştirilmesinde, sistit (mesane iltihabı) ve prostatitte (prostat iltihabı) etkili olur.
İdrar söktürücüdür.
Kanı ve bedendeki toksik maddeleri temizler.
Böbrek ve mesane taşlarının atılmasına yardımcı olur.
Baharat - Doğa Gıda - A-B-C-Ç - Aslan-Pençesi (Alchemilla-alpina) - satış - ürün - sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?