- Konu Sahibi Revolucion
-
dr gittin mi cnm bol bol c vitaminli şeyler ye ya da c vitamini al bol bol su iç
bende çok korkmuştum canım eyvah dedim ya tümör var yada böbrekte bir şey var,hep kötü şeyler düşündüm, kızım benimle beraber acile ağlayarak geldi kesin kötü birşey diye,ama idrar da ileri dercede iltahap çıktı,iki çeşit ilaç verdi ilaçtan bir kaç saat sonra rahatlamaya başladım,şimdi çok iyiyim bol bol su içmeye çalışıyorum,ihmal etme tedavini ol,geçmiş olsun....
herkese merhaba,
bu berbat hastalığı bende 4-5 gündür yaşıyor ama geçer diye ses çıkarmıyordum.bu sabah ağrıyla uyandım kendimi dr a zor attım..idrar tahlili istedi ve tam tahmin ettiğim gibi çok şiddetli sistit yaşıyormuşum..dr bol su içmemi söyledi..piyeloseptyl kullandığımı söyledim senin durumunda o ilaç yeterli olmaz dedi ve ürispas ve cipro adında iki ilaç verdi..ilaçlarımı düzenli kullanmazsam hastalık böbreğime sıçrarmış mafoldumben zor hastalık yaşayan herkese geçmiş olsun..
ben kendimi bildim bileli senede en az 3 yada 4 kez geciyorum bu hastalıgı 5 yaslarımdan berıde sureklı devam edıyo hep hastane yollarındayımve suan 22 yasındayım .su aralar yıne aynıyım gecen gece uykudan agrı ve yanmayla uyandım tuvalete cıkdım tuvalette cok sancı ve yanmam olmustu arkasından damla damla kan geldi .cok gecmeden 5 dakka sonra falan tekrar cıkdım tuvalete görünce elim ayagım bosaldı resmen bıldınız kırmızı bordo kandı idrarla akası yok sanki .Hemen hastaneye gittim acilden girdim cok fazla enfeksiyon var dedi yine tekrarlamıs hemde bu sefer en kötüsü bugun ucuncu gun ürispas azosilin ve hippurin kullanıyorum ilk gunkü kadar olmasada halen idrarımda kan var ...
benim en çok aklıma takılan bu kadar cok sık idrar yolu enfeksiyonu geciren kişilerde hamile kalmak zorlasıyormus hatta yumurtalıkalrda kalıcı hasar bırakıyomus dıye duydum bı kac kez doktor tekrarlamıstı eczacılardanda duydum inşallah böle bişey olmaz kalıcı bı sorunda bırakmaz dıye dusunuyorum
birde bu ilaçları kullanan arkadaslar varsa eger baş agrısı oluyomuydu sizlerdede çok fazla _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?