- Konu Sahibi Revolucion
-
ben evlendiğimden beri kurtulamadım sistit illetinden. Halada arada olur. Pyeloseptil benim tek kurtarıcım. Bir tane aldımmı hemen toparlıyorum kendimi ki kullanmadığım ilaç kalmadı kronik benim durumum.
Gece yine ağrıyla uyandım daha oturuyorum 15 dk bir tuvalete gidiyorumBıktım artık bu illetten yine doktora gidicem kullanmadığım antibiyotik kalmadı iki balkon yıkadım ayağımı hemen kuruttum yine aynı yine aynı bu ağrı beni öldürecek 3 litre su içtim zor oturuyorum (( :84::84:
kızlar birşey sorcam bu sıkıntıyı çekenler adet zamanı artıyormu bu durum yada şöyle söyleyeyim adet sancısına sebep olabilirmi
Doğum kontrol haplarıyla sistitin bir bağlantısı var mı?
Ben evlendiğim ilk günden itibaren 6 ay sistitle uğraştım. Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz sistitim geçti.
bende bekarlığımdan beri idrar yolları ara ara oluyordum,ama bir hafta önce değişik bir şikayetle uyandım idrar yaparken tıkanıklık yapıyordu, yanma felan yoktu,sadece idrar yapamıyordum sancım oldu,bir iki damla idrar yaptıktan sonra iç çamaşırıma damla şeklinde kan damlıyordu, felaket ötesi bir şeydiacile zor yetiştim,çok şiddetli idrar yolu olmuşsun dedi,ultrason felan da çekmedi,tekrar ilaç bittikten sonra ultrason çektircem, aranızda benim gibi olanınız oldu mu?
Şu an bende yaşıyorum yaaa,acaip yanmalı şekilde idrara çıkıyorum wc kağıdına bi baktım,pembemsi renkte kan gelmiş
korkuyorum yaa
daha önce de yaşadım kan yoktu ama ilaç kullandım geçti
yarın ilk işim dr a gitmek olacak,çok üzüldüm o kanı görünce yaa,kötü bişey yoktur di mi..
Şu an bende yaşıyorum yaaa,acaip yanmalı şekilde idrara çıkıyorum wc kağıdına bi baktım,pembemsi renkte kan gelmiş
korkuyorum yaa
daha önce de yaşadım kan yoktu ama ilaç kullandım geçti
yarın ilk işim dr a gitmek olacak,çok üzüldüm o kanı görünce yaa,kötü bişey yoktur di mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?