- Konu Sahibi Revolucion
-
kızlar idrarım yarıda kesılıyo bı yanma bı yanma offkafamçokkarıştı idrarım bittiği tam ayağa kalkacağım sırada da pıt pıt pembemsi 1 2 damla kan gelıyor.
gece corapla yatmayın kan dolasımını etkiliyormus CADIARZU
kızlar bende 4 gündür ağrıdan kıvarnıyorum yarın ürolojiye gidicem randevu aldım ama çok korkuyorum. yıllardır çekiyorum bu derdi.her defasında idarar tahlilim temzi çıkıyor ve hep aynı ilaçlarla eve yollanıyorum. en son bir kaç ay önce yine bu dertten doktora gittiğimde doktor bence bir ürolojiye git detaylı incelesinler seni dedi.şimdi yine başladı yarın bakalım ne olacak.şuan sandalyede nasıl oturduğumu acıdan bir ben bilirim.çok zor ya bu ağrıların olduğu günler mecbur eve kapatıyorum kendimi.
Aynı şekilde, tahlilleri temiz çıktığı için senelerce bunu çeken, sonra işi ürologda çözen birini tanıyorum, inşallah sen de iyileşirsin.
Ama, eşinin de muayene olması ve hâttâ ilaç kullanması çok önemli, ikiniz birden tedavi olmalısınız. Sonuçta cinsel ilişkiyle senden ona, ondan sana geçiyor ne varsa, sadece birinizin tedavi olması hiçbir şeyi çözmez.
En kısa zamanda ürologdan bir randevu alın, inşallah bu kez kökünden çözersiniz. Onun nasıl bir şey olduğunu çeken bilir :çok üzgünüm:
yarın gidicem canım üroloğa randevu aldım.inş dediğin gibi kökünden çözülür bu sorun.
gerekirsede eşimide götürürüm bakalım yarın doktor ne diyecek. eyvahedigeldismile
ya bende ilk defa oldu bu bugunlerde, hem azo.... hem piyel..... kullanıyorum, öff doktora gitmek istemiyorum çok sıkıcı doktora gitmek ya:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?