- Konu Sahibi Revolucion
-
Midende sorun yoksa birşey olmuyor.ELma sirkesinin çok faydası var hem sek içmiyorumki sulandırıyorum ve aç karnına içilmiycek.Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmiyor üzüm sirkesinin çoğu zararlıdır.Ben üroloğa sordum elma sirkesini içerek sistit sorununu çok hafiflettim dedim iyi geliyorsa iç zararı yok dedi.Gönül rahatlığına içebilirsiniz arkadaşlaryerimseniben
Midende sorun yoksa birşey olmuyor.ELma sirkesinin çok faydası var hem sek içmiyorumki sulandırıyorum ve aç karnına içilmiycek.Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmiyor üzüm sirkesinin çoğu zararlıdır.Ben üroloğa sordum elma sirkesini içerek sistit sorununu çok hafiflettim dedim iyi geliyorsa iç zararı yok dedi.Gönül rahatlığına içebilirsiniz arkadaşlaryerimseniben
Ben bal da katıp arada bir içiyorum bir süredir öyle arada. İçim yıkanmış gibi oluyor. Sirkeyi temizlikte de çok kullanırım evde ondan herhalde kaydirigubbakcemile3
Limon da sıkınca biraz, tam meşrubat gibi oluyor.
Bu başlıkta veya sistit ile ilgili başka bir başlıkta elma sirkesini suda inceltip pamukla idrar yolu girişine uygulayan ve sonuç alan biri de vardı. Ama ben bolca maydonoz kaynatıp içine bal limon sirke ekleyip içmeyi tercih ettim. Çok şükür çabucak atlattım.
ben en çok hamile kalmaktan korkuyorum çünkü hamilelikte oluyormuş zaten olmaya meğilliyim çok hassas ne olcak bilmiyorumeyvahedigeldismile
Gebelerde sistit sık olarak mı görülür?
Evet. Gebelerde tüm idrar yolu enfeksyonları gibi sistit de sık olarak görülmektedir.
Hamilelerde idrar yolu enfeksiyonlarının sık olarak görülmesinin önemli nedenleri arasında büyüyen rahmin mesane ve idrar kanallarına bası yapması, vajinal bölgede bakteri kolonizasyonun artması ve vucud direncinin (immünitenin) azalması sayılmaktadır. :çok üzgünüm:
Tek kullanımlık manorol var toz halinde onu veriyolar hamilelikte çok araşırdım ben ama o bana iyi gelmiyo malesef işlemiyo o ilaç bana ağrım olduğunda o yüzden ya korkumeyvahedigeldismile
Benim dediğim de oydu evet. Hay Allah ya, üzüldüm. :çok üzgünüm:
bendede sıstıt var artık kronıklestı .hamıle kalmaya calısıyorum ınsallah hamıle kalmama engel degıldır. Bu ıkıncı ay gecen ay olmadı. 3 ay beklıcem olmassa doktora gıdıcem.
Çok korkuyorum o yüzden inşallah olmaz diye dua ediyorum çünkü zeminde var zaten bu hastalık bide hamilelik sebebse bu rahatsızlığa kötü olabilir off:çok üzgünüm:
Aa, ama öyle dua etme. Dua edeceksen "Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nâsip et" diye dua et.
Belki bir gün anne olma isteğin baskın çıkacaktır, ne bileyim. Başka çaresi falan yok mudur ki?
Şimdi sen hamile kalsan sistit olman ve bunu hamilelik süresince yaşaman kaçınılmaz mı olacak? Doktorun ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?