- Konu Sahibi Revolucion
-
Yok Yok Yok.. Ne yaptıysam gecmıo.. Yıne bır haftadır sıstıtım ve yıne bana doktor yolu gorunduusenağlama bu sefer sıstıt olup hastalıgı gecen bı arkadasımın doktoruna gıdecem inş. benımde derdıme care bulurda burdan sızede tavsıye ederım kızlarr...
Cİpro 500 mg sİstİte İyİ gelİyormuŞ:)
tamam ben yazarak bir hata yapmış olabilirim. ama sende kullanmak zorunda değilsin arkadaşım yorumun biraz stresli gibi geldi dikkatli yazışırsak sevinirim. ben köprüden atla desem atlayacakmısın. yapmamak senin elindeona göre böyle yorum yapmana gerekte yok arkadaşım ok. :)))))turkbayragilütfen burdan bilip bilmeden ilaç tavsiye etmez misiniz
tamam ben yazarak bir hata yapmış olabilirim. ama sende kullanmak zorunda değilsin arkadaşım yorumun biraz stresli gibi geldi dikkatli yazışırsak sevinirim. ben köprüden atla desem atlayacakmısın. yapmamak senin elindeona göre böyle yorum yapmana gerekte yok arkadaşım ok. :)))))turkbayragi
o zaman sistit bölümüne hava olsun diyemi giriyorsun arkadaşım derdin olupta çare aramıyorsan burada ne işin var eğlencemi arıyorsun kendine sen :)zemuszemusmerak etmeyin benim ilaç kullanmak için burdan fikir almaya ihtiyacım yok hihoyyythihoyyyt
insan dr olunca ukalamı oluyor acaba veyada olması gerekiyor anlamadım :)kaydirigubbakcemile2merak etmeyin benim ilaç kullanmak için burdan fikir almaya ihtiyacım yok hihoyyythihoyyyt
Arkadaşlar ben de sistit oldum galiba.Galiba diyorum çünkü doktora gidip teşhis koyduramadım.Doktora gitmeye korkuyorum :kedi:ben bekarım ilişkide yaşamadım.Bu yüzden korkuyorum doktor nasıl muayene ediyor.Sadece şikayetlerimi söylesem olmaz mı acaba?2 haftadır çekiyorum bunu.Geceleri ağrıdan uyuyamıyorum alt tarafım sanki düşücekmiş gibi ağrıyor.Anneme söyledim kendi kullandığı bi ilaç önerdi ama emin olup içemedim.Ne yapsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?