- Konu Sahibi Revolucion
-
zaman zaman bendede oluyo ıdrar yaparken yanma seklınde ama bısey sorucam gecelerı tuvaletım gelıyor ve uyanıyorum bu normalmı yoksa budamı sıstıt belırtısı
merhaba bayanlar a.s. aranızda yeniyim ve malesef bende sistit olduğumu düşünüyorum dün geceden beri idrar yaparken yanmam vardı sabaha kadar uyutmadı mafoldumben.Şu anda çok sık idrarım geliyor ve inanılmaz yanma hissediyorum sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum.İngilterede yaşıyorum ve yurtta kalıyorum forumda paylaştıklarınızı okudum ve maydonoz suyu kaynatıp içme gibi bir şansım yok burda bugün pazar olduğu için de doktora gitme şansım da yok.ağrımı şu an hafifleticek bir ilaç önerirseniz çok sevinirim henüz ingilterede yeni olduğum için de doktora derdimi tam olarak anlatıcak kadar iyi de değil ingilizcem yardımlarınız bekliyorum şimdiden çok teşekkürler:a015:
Arkadaşlar bende ilk evlendiğim ay bunu çektim bende bol bol su içtim kasıklarıma ve ayaklarıma sıcak so kompresi uyguladım ve naylonsu iç çamaşırı giymeyin pamuklu kumaştan yapılan iç çamaşırını kullanın ayrıca cinsel ilişkiden sonra eğer hamile kalmak istemiyorsanız ilk 10 dk içinde idrarınızı yapın ve vajinanızı kuru tutun. Nemli ortamlarda bakteri ürer ve iltihaplanma devam eder ben bunları yapıyorum ve çok iyiyim deneyin wcden çıkamıyordum yanma şeklinde işeme geliyordu ve bol bol su içince içimdeki bakterileri su yolu ile attım deneyin :)bana güvenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?