E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Revolucion
-
Arkadaslar bu sistitteki yanma tam olarak nasil bir yanma ve nerede hissediyorsunuz lütfen tam olarak anlatabilirmisiniz? Yani böyle ates varmis gibi sicaklik veren bi yanmami yoksa nasil?
bende çok sık olurdum.saraçoğlunun karnıbahar kürünü uyguladım..o günden beride rahatım Allaha şükür
Bende sik sik sistit oluyorum..Su ara iyiyim..en son gecen ay iki haftalik antibiyotik kullandim ve ardit ama ardindan kullandigim ilac vajina´da mantara sebeb oldu...kafamçokkarıştı
Yok böyle birsey yaaaaa....sistit geciyor, mantar basliyor...deli olacaktim yaaa..!
Neyse ki suan iyiyim, gerci havalarda sicak..sonbahar-kis geldiginde nasil olacak hic bilmiyorum...ayagimda daima corap ve karnimda sicak su tulumu bulundururum..!
Onun haricinde gecen yil cok 6 haftada bir hastalaniyordum ve doktorum sistiskopi yapip idrar torbami ve idrar yollarini kontrol etti..hicbirsey yoktu..!
Artik kendi kendime bakiyorum...Kurutulmus kiraz sapi, misirin püskülleri kaynatip iciyorum..! Iyi geliyor..!
kizlar bende cok syk tekrarladigi icin artik sistoskopi yapmaya karar verdik doktorumla.cok korkuyorum ama mesanenin icinde ne var en yok gorcez.kucuk tas filan olabilirmis. insallah sag saglim atlatirim.
inş cnmm allah sifa versin nasıl geçtiğini yazarsın bburaya zahmet olmazsa bizlerde bilgilenmiş oluruz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?