- 13 Ağustos 2016
- 84
- 42
- 8
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Bu sabaha kadar ben de oyleydim. Ama birden kesildi anlamadim.Valla bir kere sistit oldum hamileyken ve berbat bir şey. Geçmeye başladıysa sistit değildir bence.
Ben ilaç içmeden wc den çıkamadım. Yanmadan gözümden yaş gelmişti resmen.
Ve damla damla idrar geliyordu.
Siz yine de bir doktora görünün bence. İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Tedavi edilmeyince de çok uğraştırıyor bu tip hastalıklar. Geçmiş olsun.Bu sabaha kadar ben de oyleydim. Ama birden kesildi anlamadim.
Tesekkur ederim. Saglik ocagi halledemez mi acabaSiz yine de bir doktora görünün bence. İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Tedavi edilmeyince de çok uğraştırıyor bu tip hastalıklar. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim. Saglik olcagina mi gitsem diye dusunuyorum. Bursda randevu almak iskenceSanırım iltihap sizinki ama yinede bir doktora görünmenizde fayda var
Sağlık ocağında da idrar tahlili yaparlar. Ekstra bir durum varsa hastaneye gidersinizTesekkur ederim. Saglik olcagina mi gitsem diye dusunuyorum. Bursda randevu almak iskence
Tamamdir tesekkurler :))))Sağlık ocağında da idrar tahlili yaparlar. Ekstra bir durum varsa hastaneye gidersiniz
Ramazan ayindayiz malum icebildigim kadarBol bol su için ilk zamanlar çok acı oluyor ama iyi geliyor
Sari kantaron nedir ?ayyyyy ben onu sarı kantaronla geçirdim ,berbat birşey oo
Çok asiri bir çile cekmiyorum. Herkes berbat diyor ama.. tek sikayetim idrarin sonuna dogru yanmam oluyordu. O da grcti gibi. Acaba sistit degil mi.benimki anlamadim ki benot ,kaynatıp içtim ,günde 2 çay fincanı ,yalnız felaket kötü tadı var ama zehir olsa içilir
Sistitte cok ciddi bir yanma oluyor ve ilacsiz gectigini gormedim hic.Sizin baska probleminiz olabilir kadin doguma gozukun.Çok asiri bir çile cekmiyorum. Herkes berbat diyor ama.. tek sikayetim idrarin sonuna dogru yanmam oluyordu. O da grcti gibi. Acaba sistit degil mi.benimki anlamadim ki ben
Canım sık ilişkide yada ilişkide idrar yolu tahriş oluyor ve eşinden sürtünme yoluyla mikrop kapabiliyorsun bende olan şeylerin aynısı bir urologa gidebilirsin yada sana bi öneri verebilirim ?Yarin doktora gidecektim ki kendiliginden gecmeye basladi. Sizce kendiliginden gecer mi bu durum ? Yoksa ben sistit mi zannettim anlamiyorum. Iliski sonrasi basladi. Kasik agrisi idrarin sonuna dogru yanma ve sık sık idrara cikma 5 dakikada 1 kez mesanemin doldugunu hissediyordum. Ama simdi sorunlar birden ortadan kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?