sistit - bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
631
-50
31
antibiyotik kullandım 1000mg düzeldi sonra tekrar oldum aynı antibiyotiği yine kullandım yine bitirdim yine düzeldi sonra tekrar oldu yeni evliyim evlendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum bir çözümü var mıdır?

antibiyotik kullandım 1000mg düzeldi sonra tekrar oldum aynı antibiyotiği yine kullandım yine bitirdim yine düzeldi sonra tekrar oldu yeni evliyim evlendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum bir çözümü var mıdır?
Benimde öyle ya ilişki sırasında da çok yanma olyor

Benimde aynı durum mevcuttu iç çamaşırımı ütüleyip giyindim, hemen hemen hergün kekik çayı iştim çok şükür 3 aydır olmuyorum

Merhaba bende bir ara bu durumdan muzdariptim. Kaç farklı doktora göründüm. Çok şükür şimdi geçti. Bol bol su içtim her gün ama 3 litre. İç çamaşırımı sürekli yüksek derecede yıkayıp ütüledim öyle giydim. Ve günlük ped kullanmayı kestim. İlişkiden önce ve sonra idrara çıkın.

İlişkiden sonra idrara çıkmak kesinlikle çok önemli, ilişki sonrası direk gidip oturun klozete. Yok zannetseniz bile biraz bekleyince gelecek.
Pamuklu iç çamaşırları kullanın, mümkünse ütüleyin.
Geceleri direk iç çamaşırı giymeyin.
Duş jeli, intim yıkama jeli gibi şeyler kullanmayın. Günlük ped kullanmayın.
Eşinizde hijyenine dikkat ediyor mu?

İlişkiden sonra idrara çıkmak kesinlikle çok önemli, ilişki sonrası direk gidip oturun klozete. Yok zannetseniz bile biraz bekleyince gelecek.
Yapyorum da aynı bol bol su da iciyom başka yöntemi var mı evde yapbilcegim

Çocuğun var mı benim enfeksiyon dan dolayı tuplerim tıkanmış tüp Bebek onerdi doktur amlyat da oldum tuplerim acilmadi
Çocuğum yok, zeytin yaprağı buharı öneriyorlar onu bi araştır, eşin ilişki öncesi mutlaka belden aşağısını yıkasın kurulasın, hergün nane-kekik çayı iç ve iç çamaşırın kesinlikle ütüle

eşimin ne yapması gerekiyor? çocuk istiyoruz bunun için hemen idrar yapmamak gerekiyor

Çocuğun var mı benim enfeksiyon dan dolayı tuplerim tıkanmış tüp Bebek onerdi doktur amlyat da oldum tuplerim acilmadi
ilişkiden kaynaklı sistit yüzünden mi kapandı tüpleriniz? bana doktor yine 1000mg antibiyotik verdi bu kaçıncı oldu… evlendiğimden beri geçmiyor antibiyotik bitiyor iyileşiyorum tekrar oluyorum

Merhaba bende bir ara bu durumdan muzdariptim. Kaç farklı doktora göründüm. Çok şükür şimdi geçti. Bol bol su içtim her gün ama 3 litre. İç çamaşırımı sürekli yüksek derecede yıkayıp ütüledim öyle giydim. Ve günlük ped kullanmayı kestim. İlişkiden önce ve sonra idrara çıkın.
çocuk istediğim için sonrasında idrara çıkmamam gerekiyor bana doktor yine antibiyotik verdi antibiyotiksiz geçmiyor malesef

Denemedim ama görmüştüm ss almıştım. Deneyebilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-13-21-30-21-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-09-13-21-30-21-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 28
ilişkiden kaynaklı sistit yüzünden mi kapandı tüpleriniz? bana doktor yine 1000mg antibiyotik verdi bu kaçıncı oldu… evlendiğimden beri geçmiyor antibiyotik bitiyor iyileşiyorum tekrar oluyorum
Tuberkoruz hastalığı geçirdim 14 yaşındayken ondan tıkanmış

X