Yani bir senelikokadar da yeni degil
Yeni sayılır kız
Çalışıyor musun
Benimde geliyi ama gitmiyorum bakınGideyim yatayim yuhum gelir
Artık bizi sevmiyor
Malesef calismiyorum. Is ariyorum da pek sansli degilim bu konudaevde de sıkılmaya basladim
Başlarda güzel oluyor da sıkıyor bir süre sonra mecbur
Hele ben gibi soguk nevale komsulara sahipsen bir de tadından yenmez
Benimde geliyi ama gitmiyorum bakın
Sabahtan gelirim
Sabahtan gelirim
Bizi beğenmiyin miiiiBaşlarda güzel oluyor da sıkıyor bir süre sonra mecbur
Hele ben gibi soguk nevale komsulara sahipsen bir de tadından yenmez
Ben üstüme almadim zaten
Çok sagol kuzum benim dualarınız için ayrı teşekkür ederim inaniyorum her şey güzel olacak sonunda inşallahÜzülmemek mümkün değil canım evet guclu durman gerek ama cok da kendini sıkma bu defa senin sağlığın bozulur Allah korusun içine ata ata.
Bak her seyin caresi var bypass olacak bitecek, ya gec kalınmıs olsaydı buna da şükür.
İnşallah atlatacak baban. Dualarımız seninle.
Amin kuzum benimCanımmmmmmmm Rabbim şifa versin babana
Rabbine sığınn duamda olucak babacığınn
Çok sağol kuzum benim insallahcanim benim yaaa Rabbim sifa versinnnnn insalllaaaah babaciginaaa coook gecmis olsunnnnn...
İyi ki varsınız gerçekten hep gülsün güzel yuzunuzBabacığına çok geçmişler olsun,bir an önce iyileşecek toparlayacak kendini..
Sen annen ve kardeşlerin şimdi babana en büyük desteği veriyorsunuz,hepiniz babanın yanındasınız..
Sende daha sakin bak ufak bir çocuğun var onada faydalı olman lazım ki annesini üzgün görmesin miniğin..
Herşey geçecek allahın izniyle dimdik iyileşmiş olarak hastaneden çıkıp evine gelecek babanda..
Burdayım hemşo biraz önce geldim eve,sabahta eşim evdeydi ondan gelemedim..
Evlenmeden önce birsürü komsum vardi birinde kahve iciyorsam digerine caya gidiyordumsimdi esimin ablasinla kv var burada. Onlarla da pek vakit gecirmiyorum..
Sabahtan gelirim
Kölne yakinlarinda yasiyorum. Ailem 20 dakika uzaklikta arabayla. Hergün de gidemiyorum malesef.Ay ben komsuculuk sevmediğim halde ben bile özlüyorum valla
Nerede yasıyorsun
Çok sagol kuzum benim dualarınız için ayrı teşekkür ederim inaniyorum her şey güzel olacak sonunda inşallah
Kölne yakinlarinda yasiyorum. Ailem 20 dakika uzaklikta arabayla. Hergün de gidemiyorum malesef.
Evde oldugumdan beri üsengecligim cogaldi
Insan bir ozledim falan yazar ne bicim seslenmek o :)
Insan bir ozledim falan yazar ne bicim seslenmek o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?