- 25 Ağustos 2014
- 20.430
- 48.413
- 798
Rabbim daha da iyi etsin, hayirli sifalar versin kuzuşumAnnem iyi canim. Cok sukur pazartesi cikacak buyuk ihtimal konusun geyik sohbette bizim icin iyi geliyor aslinda Favelayn napti bende merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim daha da iyi etsin, hayirli sifalar versin kuzuşumAnnem iyi canim. Cok sukur pazartesi cikacak buyuk ihtimal konusun geyik sohbette bizim icin iyi geliyor aslinda Favelayn napti bende merak ettim
Hos geldin minnakimizkaçak geldimmmmm
Hosgeldinnnnnkaçak geldimmmmm
Hos geldin minnakimiz
Hosgeldinnnnn
İyiyim ablacımm
Dısardaydım tüm gün malum sevgililer günü
Bazi sistalarimizin sıkıntıları var abla, o yuzden sessizlestik galiba..
Annem iyi canim. Cok sukur pazartesi cikacak buyuk ihtimal konusun geyik sohbette bizim icin iyi geliyor aslinda Favelayn napti bende merak ettim
Günaydın
AhahahahahahahaAnladım yoğun geçti tabi dün mesaj alınmıştır
Geçecek inşallah bu sıkıntılar..
Favelayn eşiyle mi yoksa sıkıntısı var.
Annen nasıl oldu daha iyidir inşallah..
Günaydın hemşerim bugünlük burdayım sıyırdım herhalde,amaaaaaaa teyze hala ceza almamış..
Ahahahahahahaha
Ya sen çok fenasınnn
Kız hemşom senin dizi izleme saatin değil miydiFena olmasam çekilmemmm hemşerim
Kız hemşom senin dizi izleme saatin değil miydi
Ay neydi o dizi ?Yokkk o salı sabahı oluyor hemşerim
Ay neydi o dizi ?
Yine unuttum
Aaaa onu gündüzde mi veriyorlar hemşerim.Söz dizisi bakınız Keşanlı
Aaaa onu gündüzde mi veriyorlar hemşerim.
Normalde o dizi pazartesi akşamları veriliyor Star tv de.
Keşan'lı bombaaa ya zaten
Ay sormaa ya benim kadınım silah değip sarılıp yatıyorTekrarı varmı bilmiyorum da,netten izliyorum salı sabahları
Adam ayaklı bomba zaten,kıyafetleriye yatıyor
Ay sormaa ya benim kadınım silah değip sarılıp yatıyor
amin canim tesekkur ederim. Insallah iyi olsun butun sevdiklerimizRabbim daha da iyi etsin, hayirli sifalar versin kuzuşum
Iyi abla buyuk ihtimal pazartesi cikacakAnladım yoğun geçti tabi dün mesaj alınmıştır
Geçecek inşallah bu sıkıntılar..
Favelayn eşiyle mi yoksa sıkıntısı var.
Annen nasıl oldu daha iyidir inşallah..
Günaydın hemşerim bugünlük burdayım sıyırdım herhalde,amaaaaaaa teyze hala ceza almamış..
Aynen izledim ben pazartesi günü bayapı güldük evdekilerle...Hahahahaha bide ilkokulda sevdiği kıza şiir yazmış kızda bastı tokadı suratına sonra romantikliği bıraktım dedi şiiri görsen tam bir işkence