- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Yaa varya neffreett ediyom kadindan yuzunu gormek istemiyomhaha düşsün düşsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa varya neffreett ediyom kadindan yuzunu gormek istemiyomhaha düşsün düşsün
Hahah resime bayildimBizimkide burdaEki Görüntüle 2094426 benle gaynana
Hangimiz seviyoruzki boşver eşinin hatri için değer ver,saygını bozma. Sevmiyorsan pek muhabbet etmezsin mesafeni korursun oldu bitti. Bazi şeyler mecburiyetten alttan alinir hoşgörülür herkes birbine bayildiği için yanyana değil kuzumYaa varya neffreett ediyom kadindan yuzunu gormek istemiyom
Iki senedir konusmuyom gidip gelmiyom kuzum onun yuzune ayriliyorduk gelmesin istemiyorum yani anlatsam ruman olur taramaliyi kurmadan rahat etmicwm benHangimiz seviyoruzki boşver eşinin hatri için değer ver,saygını bozma. Sevmiyorsan pek muhabbet etmezsin mesafeni korursun oldu bitti. Bazi şeyler mecburiyetten alttan alinir hoşgörülür herkes birbine bayildiği için yanyana değil kuzum
avrupa yakası =)
Ahahah:))) ben sana anlatsam neler yaptiğini şaşirirsin. Hem de en güzel zamanlarimi zehir etmiştir kendisi ama napalım yapcak bişey yok. Atsan atilmaz satsan satilmaz evinin huzuru için tut dilini kapa gözünü sakince birak taramalıyıIki senedir konusmuyom gidip gelmiyom kuzum onun yuzune ayriliyorduk gelmesin istemiyorum yani anlatsam ruman olur taramaliyi kurmadan rahat etmicwm ben
Hmmm beylikdüzü demek :)Ha istanbul, ben baska sehir sandim :) bende beylikduzu tarafindaydim bekarken
Selaaam:) kusurabakmayin yetişemiyorum bazen hoşgeldiniz hepiniz
:)))) ne isterler bi anlasamAy benim.kaynana da fenaaa!Yaptığim yemeklere bile tuz atar..Neler neler film gibiyiz..Ben ona bulasmadikca daha da kuduruyor
.Yarın iş war
Gec kaldin sekerimAhahah:))) ben sana anlatsam neler yaptiğini şaşirirsin. Hem de en güzel zamanlarimi zehir etmiştir kendisi ama napalım yapcak bişey yok. Atsan atilmaz satsan satilmaz evinin huzuru için tut dilini kapa gözünü sakince birak taramalıyı
Selam sista
Güzel bağyanYarın iş war
Offf sabahın 7’de kalk işin yoksa.
Hatirlatmayaydin iyiydi
.:)))) ne isterler bi anlasam
Ayy bana mı dedinGüzel bağyan
Ayy gerçekten mi hayırdır amede iş için falan mı geldin2gün önce geldim amedden :)) sayilirim :))