Hoşbuldum canim
Kanamam oldu canım gittim serumlar falan dr verdi sonra tabi bunu duyan akrabalar hepsi bizde hiç demiyorlar hamile hasta birde gelince yemek falan bekliyorlarDoktora hamilelik için mi gittiniz
kalkıp yemek yapmadın ama dimi . böyle insanlara sinir oluyorumKanamam oldu canım gittim serumlar falan dr verdi sonra tabi bunu duyan akrabalar hepsi bizde hiç demiyorlar hamile hasta birde gelince yemek falan bekliyorlar
Kanamam oldu canım gittim serumlar falan dr verdi sonra tabi bunu duyan akrabalar hepsi bizde hiç demiyorlar hamile hasta birde gelince yemek falan bekliyorlar
Mutfaga giremiyorum zaten sagolsun annem yapıyordu yemekleri falankalkıp yemek yapmadın ama dimi . böyle insanlara sinir oluyorum
Ne didim hacı bordo mu didim kemerli mi didim ne didim sanki
bu annelerimiz olmzsa böyle durumlarda en güzeli misafir kabul etmemek strestende uzak durman lazım . şimdi nasılsın pekiMutfaga giremiyorum zaten sagolsun annem yapıyordu yemekleri falan
Annem vardı çok şükür o yardım ettiSana yardımcı olacak biri olsaydı keşke. Onlar da durumunu anlayışla karşılamalı
Annem vardı çok şükür o yardım etti
Şimdi daha iyiyim ama bulantılar son sürat devambu annelerimiz olmzsa böyle durumlarda en güzeli misafir kabul etmemek strestende uzak durman lazım . şimdi nasılsın peki
bulantılar için kraker falan yesen hafiflemiyormu ?Şimdi daha iyiyim ama bulantılar son sürat devam
Hafifletiyo ama yemek asla yapamıyorumbulantılar için kraker falan yesen hafiflemiyormu ?
Hafifletiyo ama yemek asla yapamıyorum
Deniycem cnm teşekürler ama kendi yaptıgım yemegi yiyemiyorum eşim yapıyor yemekleriCanım ben midem bulandığında nane ve yoğurt yiyorum iyi geliyo. Hamileyken iyi gelir mi bilmiyorum ama deneyebilirsin
Deniycem cnm teşekürler ama kendi yaptıgım yemegi yiyemiyorum eşim yapıyor yemekleri
Slm kizlar annemi gece yine goturduk yatirdilar. Tedavi olacak birsure
Sagol canimTekrar geçmiş olsun canım
Sizde bebek düsünüyorsunuz cnmTahmin edebiliyorum arkadaşım hamileyken mutfağa giremiyorum sürekli patates kızartması diyordu. Ben napcm bilmiyorum normalde bulanıyor hassas hamileyken napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?