- 23 Temmuz 2014
- 5.360
- 17.587
- 498
Sinirlerimi bozdun normalde tatlis tatlis seni yemek isterken, nasil bu hale geldik?
Nifak tohumlari görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinirlerimi bozdun normalde tatlis tatlis seni yemek isterken, nasil bu hale geldik?
Cok gecmis olsunnnnn canimm Rabbim sifa bekleyen tum hastalarimiza yardim etsin...Evet bagirsak hastasi annem
ama yarın çok işim var bu akşam uyuyun hepiniz yarın konuşun çünkü ben uyuyacammn
Aramiza kirmizi kedi girdi... kirmizi kirmiziii bir hareketler biseyler premsesimi ver banaaaNifak tohumlari görüyorum
ama yarın çok işim var bu akşam uyuyun hepiniz yarın konuşun çünkü ben uyuyacammn
O zaman durma, gel yanımakahvecileri severim ama nescafe ve yaninda
Bilmiyorum yaa iyi olacakken daha kotuye gidiyoIyi olacak insaAllah canısı.. Bol dua..
Valla bu gece tam da o moddayim.. kahve sigara laklak..O zaman durma, gel yanıma
Amin kuzum sagolCok gecmis olsunnnnn canimm Rabbim sifa bekleyen tum hastalarimiza yardim etsin...
Haaayirrr burda uzulmek yok, kafa dagitip gulumsemece var.. Rabbim buyuk, iyi olacak insaAllah.. Dua edecegiz..Bilmiyorum yaa iyi olacakken daha kotuye gidiyo
Evet canim, birak daginik kalsin ya bi kere de, en fazla 1 saat ugrasirsin nedir ki.. Rabbim kolaylik versin.. Durumlar nasil?
Aramiza kirmizi kedi girdi... kirmizi kirmiziii bir hareketler biseyler premsesimi ver banaaa
Evet canim, birak daginik kalsin ya bi kere de, en fazla 1 saat ugrasirsin nedir ki.. Rabbim kolaylik versin.. Durumlar nasil?
Hahahahaahahahahahahahahah yaaaa gece geceeeee
İyi ben kaçtım herkese iyi gecelerUyu uyu dinlen gece uykusu önemli sana tatlıs uykular canım
Valla bu gece tam da o moddayim.. kahve sigara laklak..
:) tam benlik:)))
seni paramla doverim de buralarda gecmiiiii sende beni boyle sev olurmu hoscakal premsesim seni ozliyeeceeegimmmmmmmBeni böyle de sevebilirsin.
Fakir ama gururlu Partem.
Rabbim korusun kız iyi olur inşallahBilmiyorum yaa iyi olacakken daha kotuye gidiyo