NaslaaaSenin pesindeyim seni de goreyim gidecegim buralardan
Iyilik kuzu şükürNaber kizlar
Biraz zor bir dönemden geçiyorum kuzum babam rahatsız anneannem öyle , başımda bir bela daha var sorunlarla boğuşuyorum .Iyilik kuzu şükür
Senden ne haber
Canim benim kiyamam ya, Rabbim tez zamanda inşirah ferahligi versin, kurtarsin seni dertlerinden.. Hastalariniza da sifa versin acil..Biraz zor bir dönemden geçiyorum kuzum babam rahatsız anneannem öyle , başımda bir bela daha var sorunlarla boğuşuyorum .
Sizi özledimm bir de
Nasil erkek bu? Sportif? Klasik? Ozel hobileri var mi? Isi gucu ne?Erkeklere ne hediye alınır ya kafayı yiyeceğim.
Nasil erkek bu? Sportif? Klasik? Ozel hobileri var mi? Isi gucu ne?
Maket helikopter al sus esyasi niyetineKendisi kocam olur çok asosyaldir.
Onun dışında çok severim..
Klasik türk erkeği
Hobisi Mobisi yok tek eğlencesi uyku ve drone , helikopter uçurmak
Maket helikopter al sus esyasi niyetine
Saat filan takiyorsa en guzel hediye bence.. Veya değişik alyans benzeri yuzuk..
Ozel zevklerini bilsek, tanisak guzel fikirler çıkar da iste, genel konusuyoz mecbur..
Gecmis olsun :/Biraz zor bir dönemden geçiyorum kuzum babam rahatsız anneannem öyle , başımda bir bela daha var sorunlarla boğuşuyorum .
Sizi özledimm bir de
En eski uçaklar var ya, hani vecihi nin kullandiklari filanAslında maket felan iyi fikir ya..
Uçaklara karşı teknolojik ürünlere karşı ilgisi çok.
Değişik garip şeyleri çok sever.
Saat parfum gomlek cuzdan :)Erkeklere ne hediye alınır ya kafayı yiyeceğim.
Kiskanirlar biziNaslaaa
Bunlari kesin almistir heSaat parfum gomlek cuzdan :)
Eskimistir belki :)Bunlari kesin almistir he
Eskimistir belki :)
Favelayn la Anti Depresan i karistirmisim sana bakmadim kucagindakine baktim diyorum :))
Aman hangi fotoyu yolladim diye dusundun muKucağımda kim vardı ki acaba diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?