- 25 Ağustos 2014
- 20.448
- 48.452
- 798
O kadar cok ekşın var ki sitede yetisemiyoz, ondandir..Nerede banlandin diyorum ahaha 3 gun sonra o konudan ben uyari aldim
Bana yazdigin mesajlardan banlandin sen
Neden unutuyorum ben :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar cok ekşın var ki sitede yetisemiyoz, ondandir..Nerede banlandin diyorum ahaha 3 gun sonra o konudan ben uyari aldim
Bana yazdigin mesajlardan banlandin sen
Neden unutuyorum ben :/
Cikmis ki limonlu su iciliyoda suan midem pek kaldiramazzO bende de olur arada.. Tuzlu bi sey iceydin
O zaman uzan, kaldir ayaklari.. En guzeli o.. Bulanti icin de limon kolonyasi koklarim ben genelde..Cikmis ki limonlu su iciliyoda suan midem pek kaldiramazz
Huhuu kızlar naber
Tebligat yollandı abla..Iyilik sukur.. Esas senden ne haber? Ne yaptin?
Denicemm lavantam tesekkurlerO zaman uzan, kaldir ayaklari.. En guzeli o.. Bulanti icin de limon kolonyasi koklarim ben genelde..
Allah askina kurtul şundanTebligat yollandı abla..
Dün tebligat eline gidince köpek gibi yalvarmaya geldii ASLAA
Dilerim donmezsin fiona, dilerim en taze en guzel yaşlarını o insanlarla tuketmezsin, Rabbimin izniyle tertemiz ve huzurlu bi hayatin olur..Tebligat yollandı abla..
Dün tebligat eline gidince köpek gibi yalvarmaya geldii ASLAA
Hastaydı o zilli en sonEvelynn survivor sonrasi sizdin mi
Yok biz en son survivor topigindeydikHastaydı o zilli en son
Aman ortada bisey yokUlan bi kac gundur hep foto muhabbeti olmus, şöyle bi baktim da neyin pesindesiniz hepiniz yellozikler
Senin pesindeyim seni de goreyim gidecegim buralardanUlan bi kac gundur hep foto muhabbeti olmus, şöyle bi baktim da neyin pesindesiniz hepiniz yellozikler
Senin pesindeyim seni de goreyim gidecegim buralardan
AynenHerkesi gördün ama kimseye de kendini gostermedin.
Gostermem dedim ama basta.Hem ben sana bakmadim kucagindakine baktim havalanmaHerkesi gördün ama kimseye de kendini gostermedin.
Herkesi gördün ama kimseye de kendini gostermedin.
Donup fotoya bakmasam hatami anlamamGostermem dedim ama basta.Hem ben sana bakmadim kucagindakine baktim havalanma