- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Baya ciddiye aldim yaSaka kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya ciddiye aldim yaSaka kizlar
Bu terellelli ne diyoo saka maka cok agrasifimmmmm noluyoo burdaaaaBaya ciddiye aldim ya
Ben arsaya apartman yapiyorumya navleye bizim burada 1+1 evler ona izin var dedi bizde gercek yasadigi yer sandikBu terellelli ne diyoo saka maka cok agrasifimmmmm noluyoo burdaaaa
Ne bagriniyon bee kaynanani benmi getirdim sanaBu terellelli ne diyoo saka maka cok agrasifimmmmm noluyoo burdaaaa
Manyak deli kadin. Atsaydin kafasina sandalyeyiYa kızlar söylemedim size bugun olumden döndüm..Az kalsın istikamet 4 kollu olacaktım.
Bizim üst kat komşu halıları balkona aşmış sandalyeyle de tutturmuş bende kapının önünde 2 cam ağacı var onlarin etrafını temizliyordum evimiz yüksek giriş.Balkon bahçeye çıkıyor.Tam o sırada sandalye önüme düştü.Bildiginiz 30 40 cm yakinima..Aklım çıktı valla..Kafama felan gelseydi gittiydim.Salak hatun da yukarıdan siritiyordu.
okadarmi ciddiydimBaya ciddiye aldim ya
Ondan degil sıkara icememistm suan balkondayim hahaha gecti tmmmNe bagriniyon bee kaynanani benmi getirdim sana
1+1 ne bee iki koltugum sigmaz beni 145 pakliyoBen arsaya apartman yapiyorumya navleye bizim burada 1+1 evler ona izin var dedi bizde gercek yasadigi yer sandik
Burada dedigi kk ymis
Iyi bari yogsam dovcektim seniOndan degil sıkara icememistm suan balkondayim hahaha gecti tmmm
yavaaaasssssssss yerler yaşIyi bari yogsam dovcektim seni
Manyak deli kadin. Atsaydin kafasina sandalyeyi
Nolmusss nolmsssKafası normal değil ki..
Yan dairede ki teyze dedi bilerek bile yapmış olabilir bulaşma su pisliğe dedi.
Apartmanca mimli zaten.
Nerde oturuyon gelem dovem onu.Kafası normal değil ki..
Yan dairede ki teyze dedi bilerek bile yapmış olabilir bulaşma su pisliğe dedi.
Apartmanca mimli zaten.
Nolmusss nolmsss
Delinin biri depresanin basina sandalye atmisNolmusss nolmsss
Pisleme yerleri pis kadinyavaaaasssssssss yerler yaş
Nerde oturuyon gelem dovem onu.
Galiba uzuldum bileokadarmi ciddiydim
Sakaymis kiz1+1 ne bee iki koltugum sigmaz beni 145 pakliyo