- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Benim kafa guzel mi :)Bu kimin gafasi giii
Yok kuzum ona yansıtır miyim hiçSende mi leyla
InshAllah ♡ ayy milletin gül gibi gencecik eşi var. Gördükleri muameleye bak yaa. Hayırlısı olsun kuşum sıkma canınıüzme kendini bebisine yansitma
Sagol kusum. Sayende iyi kilolar verdim canimmm benim ♡♡
Hayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamazBenim kafa guzel mi :)
Yuzumu beklemiyosun heraldepijamali
Ben sana fake demedim amaHayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamazo gece bana hep fake dediler bende sana dicem
Ahaha cocugun olmaz bak kizim yapmaNereden çektiydim pijamamı.
Resmen sexepalitem yok imajı verdim herkese..
Ne olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorumHayır kabul etmiyorum. Benden uzun saçların olamazo gece bana hep fake dediler bende sana dicem
Diyanete bakınNe olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorum
Parmaklar temizlik yapmaktan nasil parliyor. Temizin hali başka tabi ben anlamamEki Görüntüle 2108275 parmaklarim yeter
Eveeeet beni izle beni izle bende gorcem dedinSanki aticam dedim atmadim banada atin dedim attilar :)
Benim kafa guzel mi :)
niye oyle dedin kiNe olur fake olun sizin gerçek olma ihtimalinizi düşünemiyorum
Eveeeet beni izle beni izle bende gorcem dedinkiyamadimmm
niye oyle dedin ki
Sen fakemisin?
Dimi ama he pasaklinin tekiyim lenDiyanete bakınayy manken gibi kiz kalktı fake olun dedi bunu iltifat olarak kabul ediyorum kusum
Parmaklar temizlik yapmaktan nasil parliyor. Temizin hali başka tabi ben anlamam
Daha guzel olursan neler olurrrrrÇok guzelsiniz de ondan dedim fake olsam daha güzel bir kız bulurum
Daha guzel olursan neler olurrrrr
Yoksa dunya guzelligine mi goz diktin
Nasıl yayıldıysan koltuga. Ben şimdi yatağın yorganin örtüsünü degistim. Yani cikardim. Değişme aşamasına gecemedim. Laf ediyorum burda agahhaaDimi ama he pasaklinin tekiyim len
Koltuk ortum asagi inmis gormuyonmu
PislendiYagmur yagdi iyi oldu camlar temizlendi ahahahahahahah
Nasıl yayıldıysan koltuga. Ben şimdi yatağın yorganin örtüsünü degistim. Yani cikardim. Değişme aşamasına gecemedim. Laf ediyorum burda agahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?