- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Ne zaman yapican merak ediyorum sonucu.Ilac icme yine sakin.
Baska var mi bebe.
Niye canim niye gelemeyecksinUmarım demeye bile korkuyorum..
Üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin insallah.
Ulan daha çocuk fikri gelir gelmez mala dönüştüm.Sahiden hamileysem varya of diyorum.
Evin içinde sarhoş gibi geziyorum melül melül
Eneeeeee ciddi miii kızzzUlan daha çocuk fikri gelir gelmez mala dönüştüm.Sahiden hamileysem varya of diyorum.
Evin içinde sarhoş gibi geziyorum melül melül
Hadi hayirlisi
Niye canim niye gelemeyecksin
Soylicen mi bize erken gebelik testi falanda alsin.Eşim gelirken alacak 1 saate evde olur..
Yok 2,5 senelik evliyim.Hic bir şey içmiyorum.
Hahaha tamam gitcez diyorumAhahha saol ya
Tam kiz laflari zaten erkekler sabit
Hergun tatile gidiyoruz mu sorusuna ne cevap verilir ki
Korkma korkma hayirlisi insallah. Kizimda ki belirtilere benziyo. Bugun negatif bile ciksa doktora git bence cok siddetli agrin varmisDüşünsene benden 1 tane daha
Korkuyorum hemde acayip şekilde Partem.
Ohh sefaniz olsun en sevdigim anne tipi al kucagina gez :))Hahaha tamam gitcez diyorumnapsin daha ilk tatilini annesinin memesinde 3 ayllikken yapti oda hakli
Eneeeeee ciddi miii kızzz
Soylicen mi bize erken gebelik testi falanda alsin.
Korkma korkma hayirlisi insallah. Kizimda ki belirtilere benziyo. Bugun negatif bile ciksa doktora git bence cok siddetli agrin varmis
Acaba ben demesem aksam ne zaman gitcektin doktoraOlma ihtimali yüksek görelim bakalım
Tabi ki söylerim..
Bilmiyorum öncelikle bir su çubuk testlerden deneyeyimde duruma göre yarın doktora da giderim :)))
Ohh sefaniz olsun en sevdigim anne tipi al kucagina gez :))
Cocuk dogal olarak tatile her dakika gidilir zannediyor
Oh ne guzel iste.. Ne kadarlik evliydin kiDüşünsene benden 1 tane daha
Korkuyorum hemde acayip şekilde Partem.
Acaba ben demesem aksam ne zaman gitcektin doktora
Ben stres oldum senin yerine nerden gordum seni
Yani ben planli kalmistim ama ayni sekilde siddetli agrim olmustu,ben regl olunca agri cekerim ilk belirti buydu. Onun harici gogus ucumda agri,bel agrisi, kasik batmasi gbi ben zaten anlamistim hatta negatif cikti testler doktora gittim hamileydim :)Neden olma ihtimali olur mu ki..
Ben antalyaya arabayla hayatta gitmem isiniz mi yok sizinevett bir de arabayla gidiyoruz heryere antalya fethiye alanya balikesir vs hepsi de uzak istanbula beni goren arkadaslarim cildiriyo
Oh ne guzel iste.. Ne kadarlik evliydin ki
Kareli pijamanla oturur beklerdin dogumuValla sen o ihtimali hatırlattın yoksa aklımın ucundan bile geçmedi..
Her halde karnım sisince anlardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?