- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Ahaha takipcim azaliyorSen guzelligimi, ben senin bileziklerihahahaahahahahah foto atmiyosan takipten cikiyorum
kaçta uyanıyorsun kaçta yapıyon saat 11 olmuşUf ben de.
Daha kahvaltı yapmadımm açım
Afiyet olsun seren
Dayisina neden yazmis diyorum ya ahaha
****yidirim akbulut bi gazinoya gitmis.sarkici kadin da sahneden gormus bizimkini.
-'basbakanim istediginiz bi sarki varsa ben okurum' demis.
yidirim akbulut:
-'sabileyi cok severim onu oku' demis.
herkes birbirine bakmis sabile adinda bi sarki bilen yok.sonra kurmaylardan birisi cesaretini toplamis
-efendim sabile sarkisini sarkici hanim bilmiyomus kem ve de küm
-'yaa nasil bilmez onu' hani sozleri de soyle 'eller ayir sabile diller ayir sabile gözler ayir sabile ...'****
Evelynn
kaçta uyanıyorsun kaçta yapıyon saat 11 olmuş
sömürüye bak sen uyanık şey
ooo büyük cicikler
ne hapı ?8de uyanıyorum
9da geri yatıyorum
11 gibi kalkıyorum
Hapımı içiyorum 1 saat beklıyorum
Sonra kahvaltı
ne hapı ?
o uykuyu bir ben yapamıyorum hergün 5,30 da stndart saatim hafta sonu bile uyuyamıyorum
dayıyla ilgili bişey ararken anladım soğuk sopsoğuk uğurrrr deriiin doooondurucu tadındaki espriniTıpkı serdar ortacın dayısına yazdıgı şu şarkı gibi
2.15ten sonrasını dinle
dayıyla ilgili bişey ararken anladım soğuk sopsoğuk uğurrrr deriiin doooondurucu tadındaki esprini
kahkaha attım
Selam sistalarim hastaydım giremedimnapionuuuuz
Midemi üşütmüşüm. Ateslendim. Düşün ya giremedim, yoksa gebersem yinede girmeden duramamAy nen var kujum
Yine mi temizlik şekerimmmmmNapiyonuz kiz oldum yorgunluktan
Yok kuzum misafirim vardi cocugu 10 cacuga bedel kucugu hic rahat birakmadi.Midemi üşütmüşüm. Ateslendim. Düşün ya giremedim, yoksa gebersem yinede girmeden duramam
Yine mi temizlik şekerimmmmm
Ayy benimde teyzemin torunu oyle. Her geldiklerinden sonra evliliktende cocuktanda soğuyorum D ahahahaYok kuzum misafirim vardi cocugu 10 cacuga bedel kucugu hic rahat birakmadi.
Kiz dir dugun yapcaz. Gecmis olsun bu arada. Benim minnak sıkilir cabuk opulmekten hoslanmaz. Cocugu mincirdi hamur gibi. Annesi de rahat edemedi kalkti gitti.Ayy benimde teyzemin torunu oyle. Her geldiklerinden sonra evliliktende cocuktanda soğuyorum D ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?