- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
- 158
Yanlışmı yazdın acaba 2kediannesimi dicektin@2kedi1minnos nerdaaasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlışmı yazdın acaba 2kediannesimi dicektin@2kedi1minnos nerdaaasin
@2kedi1minnos nerdaaasin
NabersinnBen geldimmm
A.slm sıkara var mı![]()
He kız yokluğu çok belli
Hanım abla olaydı karsılık verirdi buna
Bizde yok öyle seksi seyler![]()
Nabersinn![]()
Nerelerdesin sisterhoodun adamı![]()
Hayır olsun neden canın sıkkın anlat heleCanımm çok sıkkın ya , sen nasılsın?
He kız yokluğu çok belli![]()
gelmişim sista hood, naber?
Bugün döner benceAnkaradan ne zaman döncek acaba
Ehh fena değilll
Neden canın sıkkınn
Fi dizisinin son bölümünü izleyememiştim, hemen izlemeliyim işler az duruldu gibi![]()
![]()
Ahhh Can Manay yandın sen![]()
Ya babamdan ötürü , alkol problemi başladı , alkol alınca bambşka bi kimliğe sahip , ayrıca işini batırdı dolandırıldı antropoza grdi hepsi üst üste geldi , annemi çok üzüyor yaHayır olsun neden canın sıkkın anlat hele![]()
soul a yazdım kuzu oku bakAnkaradan ne zaman döncek acaba
Ehh fena değilll
Neden canın sıkkınn
Canım gerçekten zor...Ya babamdan ötürü , alkol problemi başladı , alkol alınca bambşka bi kimliğe sahip , ayrıca işini batırdı dolandırıldı antropoza grdi hepsi üst üste geldi , annemi çok üzüyor yabenn konuştum kardeşim konuştu , kavga ettim seni görmeye gelmem konuşmam cart curt ama yinede hala içio ve kendi gibi içen arkadaşta bulmuş eve giresi gelmio , içebilmek için eve yalan söylüyo falan. Cumartesi annem bana geldi akşam iş çıkışı bnde gelicem demiş babam , yemek hazırladık ettik bekliyoruz gelen giden yok , neymiş üstü pismiş anahtarı yokmuş eve girip değiştirememiş neyse hala beklioz arıoz 1 saati geçmiş dolmuş bekliorm dio vs... baktık gelen giden yok kardeşim annemi aldı eve götürdü . baabam evin önünde arkadaşıyla arabada içiomuş , anneminde sinirleri bozuldu artık millet duyarsa duysun yetti diyip sizin çoluğunuz çocuğunuz karınız yokmu evde diyip hepsine çemkirmiş öle eve girmişler babamla . Biz böle bi aile değildik düzenli yemek saati , yalansız dolansız , ne yapılcaksa ailecek hep böyleydi şimdi bunları yaşamak çok zorumuza gidio
annemi öyle görmek içimi parçalıyo ya napçam bilmiom